• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2023

06:44

JOKIĆ OSUO PALJBU POSLE PORAZA: Ako ćemo da se gubimo, biće ovo kratka serija! Kažnjavaju svaku grešku...

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ OSUO PALJBU POSLE PORAZA: Ako ćemo da se gubimo, biće ovo kratka serija! Kažnjavaju svaku grešku...

Podeli vest

Nikola Jokić je ubacio Majamiju 41 poen, ali je Denver poražen u drugom meču (111:108), pa je jasno zašto srpski centar nije bio zadovoljan.

Odigrao je naš as briljantnu partiju, pored 41 poena, imao je 11 skokova i četiri asistencije, ali su ga saigrači "izdali". Džamal Marej ubacio je 18 poena, 12 je dodao Eron Gordon, dok se Brus Braun zaustavio na 11.

Novinari su posle meča kao glavni utisak izdvojili podatak da je Nikola imao samo četiri asistencije.

- Ne znam, ne razmišljam o asistencija. Kada igram, ne bavim se statistikom - jasan je bio Jokić, koji je u trećoj deonici ubacio 18 poena.

Foto: Tanjug/AP

 

- Dobar niz. Polazile su mi stvare za rukom, trudio sam se da postižem poena. To je to. Ali nismo igrali dobro i na pravi način u poslednjoj četvrtini. Postigli su 36 poena, to je previše. Imali su i nekoliko ofanzivnih skokova, tako je kako je. Nismo hteli da izgubimo kod kuće, ali desilo se. Nekada pobeđuješ, nekada gubiš. U plej-ofu je svaka utakmica drugačija i svaka je važna. Sada moramo da živimo sa tim i u Majamiju nas čeka nova utakmica, nadam se da ćemo je dobiti. Imaju veoma dobar tim i igrače i moramo da se prilagodimo. Moramo da igramo dobro od starta i uložimo dodatan napor.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Jasno je Nikoli na čemu ekipa mora da radi pred utakmice u Majamiju, inače će, kako kaže, serija biti kratka. 

- Pogodili su 17 trojki sa 48 odsto preciznosti, što je veoma dobro. Moramo da budemo disciplinovani, to je ključ. Ako niste disciplinovani, ako ćemo da se gubimo, biće ovo kratka serija. Kažnjavaju svaku grešku, pa se nadam da ćemo narednu utakmicu igrati sa više discipline. Komunikacija je bila loša, imali su dosta otvorenih šuteva, moramo da znamo gde ko stoji, ko koga čuva.  U prvoj utakmici smo Džamal i ja mašili otvorene šuteve sa poludistance, Porter je promašio trojku iz ugla... To su šutevi koje želimo, nismo ih pogodili.  Moglo bi da nam pomogne ako bismo igrali malo brže - dodao je as Denvera.

Treći meč velikog NBA finala, prvi u Kaseja centru na Floridi, na programu je u noći između srede i četvrtka (02.30).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija