• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2023

09:28

OVO JE JE**NO FINALE, NE MOŽE JOKIĆ SAM! Igrači Denvera se pogledali u oči posle poraza

Reuters

NBA

OVO JE JE**NO FINALE, NE MOŽE JOKIĆ SAM! Igrači Denvera se pogledali u oči posle poraza

Podeli vest

Veteran Džef Grin i Džamal Marej priznali da je ekipa iz Kolorada morala bolje da iskoristi fantastičnu partiju Nikole Jokića.

Somborac je meč završio sa 41 poenom, 11 skokova i četiri asistencije, ali to nije pomoglo Denveru, pa je Majami došao do trijumfa (111:108) i izjednačenja u seriji (1:1) finala NBA lige.

Foto: Reuters

Nikola Jokić

Iskusni Džef Grin postigao je devet poena i nije imao promašaj na meču (1/1 za tri i 6/6 sa linije za slobodna bacanja).

- Uradio je ono što treba da uradi. Kada je trebalo da bude agresivan, bio je. Imao je dobre poteze. On ima dobar pregled terena, nisu mu oduzeli asistencije. Ako je on tako agresivan, ostali moraju da pronađu način da budu učinkoviti. Ne možemo samo da čekamo Jokića i šta će on da uradi. Da počnemo od odbrane i to prenesemo na napad - rekao je Grin.

Foto: Reuters

Džef Grin u akciji

- Ovo je je**no finale, energija mora da bude bolja. Ne možemo ovako, moramo bolje. Sve je stvar discipline na lopti i bez nje. Jasno nam je šta je potrebno. Ovo je finale, nisu nam potrebni veliki govori da bismo se podigli. Znamo šta moramo da uradimo u trećoj utakmici. Nismo bili svoji. Komunikacija mora da bude bolja - istakao je Grin.

Glavni pomoćnik Nikole Jokića Džamal Marej imao je solidno veče sa 18 poena i 10 asistencija, ali je sam priznao da ekipa Denvera mora da zbije redove u naredna dva meča na Floridi.

- Jokić je postigao 41 poen. Uradio mnogo toga. Imao je sjajan meč. Moramo da igramo bolje odbranu i da budemo disciplinovaniji. Da igramo dobro tokom čitave utakmice, a ne samo na mahove. Druga četvrtina je bila dobra, kraj treće četvrtine... Ali, to nije dovoljno, moramo da igramo kroz oscilacije, držimo se zajedno i igramo sa mnogo intenziteta i energije. To nam je nedostajalo. Pravili smo grešku za greškom i nismo mogli da se vratimo. Čak i kada smo vodili, morali smo da popravimo intenzitet i energiju - izjavio je Marej.

Foto: Reuters

Džamal Marej

Naredni, treći meč finala NBA lige između Denvera i Majamija na programu je u noći između srede i četvrtka (2.30), a domaćin će biti ekipa Hita. Šampion NBA lige postaće tim koji prvi dođe do četiri trijumfa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija