• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2023

18:09

JOKIĆ? ON JE KAO MATORAC SA CIGAROM KOJI SVE POGAĐA! Urnebesan OPIS srpskog centra

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ? ON JE KAO MATORAC SA CIGAROM KOJI SVE POGAĐA! Urnebesan OPIS srpskog centra

Podeli vest

Bivši NBA košarkaš Mark Džekson dao je zanimljiv opis za igru Nikole Jokića.

Denver je vratio brejk, a Nikola Jokić još jednom ispisao istoriju NBA lige. Srpski centar i Džamal Marej postali su prvi tandem koji je zabeležio tripl-dabl sa najmanje 30 poena u jednoj utakmici. Pored toga, Jokić se izjednačio sa Džejmsom i Dankanom kada govorimo o učinku na poluvremenu. 

Sve to oduševilo je još jednom svetsku javnost, Jokić je glavna tema u Americi, a njegova dominacija oduševila je i Marka Džeksona. Nekada košarkaš, danas stručni konsultat koji nije glasao za Nikolu tokom izbora za MVP-a sada je na urnebesan način prokomentarisao igru Denverovog centra.

Foto: EPA

- Starac na igralištu koji pogađa iste šuteve preko mene sa cigaretom u ustima - rekao je Mark Džekson, bivši trener Golden Stejta. 

Četvrti meč serije na programu je u noći između petka i subote od 2.30, takođe u Majamiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija