• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2023

09:51

JOKIĆ JE NEŠTO NAJIMPRESIVNIJE IKADA! Gazda DENVERA u transu nakon POBEDE

Reuters

NBA

JOKIĆ JE NEŠTO NAJIMPRESIVNIJE IKADA! Gazda DENVERA u transu nakon POBEDE

Podeli vest

Vlasnik Denver Nagetsa, Sten Kroenke, presrećan je nakon što je njegov tim došao na pobedu od titule u NBA ligi.

Nije košarka nikada bila sport "broj 1" u Koloradu, ali bi ove sezone to mogla da postane. Nagetsi su dominirali tokom regularnog dela sezone, još bolje igraju u plej ofu, a nakon trijumfa nad Majamijem došli su na pobedu od titule u NBA ligi. 

Zbog toga, prvi čovek Nagetsa, Sten Krenke, blistao je od sreće nakon što je Denver upisao drugi brejk na Floridi. Srpski košarkaš Nikola Jokić vodio je svoje saigrače do velike pobede i istorijske šanse da u noći između ponedeljka i utorka donesu prvu titulu u istoriji. 

- Organizacija u 47 godina postojanja nije nikad osvojila titulu, ovo je uzbudljivo za ceo grad. Izgradili smo tim koji konačno imamo, na sjajnim igračima kao što su Jokić, Džamal... Draftovali smo talente kao što su Majkl (Porter), Braun ove godine. to je sjajna grupa momaka i vrlo sam srećan zbog njih - rekao je Kroenke. 

Foto: Reuters

Naravno, glavna tema kada se govori o košarci mora da bude Nikola Jokić. Srpski centar dominira čitave sezone, posebno dobar je u plej-ofu, a Kroenke ističe da se radi o jednom od najboljih igrača ikada. 

- Jokić je najimpresivniji igrač koga sam ikad video. Gledao sam mnogo košarke, igrao košarku, volim taj sport, moj sin je igrao na visokom nivou... Nikola Jokić je najimpresivnija stvar koju sam video u košarci, impresivan košarkaš - podvukao je gazda Denvera. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija