• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2023

10:31

JOKIĆ OTKRIO ZAŠTO NOSI BURMU NA PERTLAMA: Porodica je sve!

printscreen

NBA

JOKIĆ OTKRIO ZAŠTO NOSI BURMU NA PERTLAMA: Porodica je sve!

Podeli vest

Srpski košarkaš redovno ima i veliku podršku najbližih sa tribina.

Supruga Natalija, ćerka Ognjena i braća Strahinja i Nemanja ne propuštaju utakmice Denvera, a posle svake im Nikola obavezno priđe da ih izgrli i izljubi.

Svetskim medijima je tokom plej-ofa zapalo za oko da Jokić stalno nosi burmu na patikama. Pre nego što istrči na parket on skine prsten sa ruke i provuče ga kroz pertle leve patike, pa mu je to sada postala i neka vrsta amajlije.

Foto: printscreen

Nikola Jokić uvek stavlja burmu na levu patiku

Zato su američki novinari odlučili da pitaju našeg asa kako je i kada došao na tu ideju.

- To je počelo otkako sam se oženio. Skinem burmu sa prsta i stavim na levu patiku. Tu je držim zbog porodice, to mi je veoma važno. Oni su uvek uz mene i na mojoj strani, pa im tako pokazujem ljubav. Šaljem im poljupce posle svake utakmice. Nisu propustili nijedan duel tokom celog plej-ofa - rekao je Jokić.

Foto: AP Photo

Supruga i braća su Nikolina najveća podrška

Nikola je dugogodišnju vezu sa Natalijom krunisao brakom krajem 2020. u rodnom Somboru. U septembru 2021. dobili su ćerkicu Ognjenu, koja verno prati tatu i navija za njega. Za nju zvezda Nagetsa ima posebnu poruku posle svakog meča, kada pokazuje kažiprstom na dlan.

- To je dečija pesmica, stara srpska pesma o ježu koji odlazi na spavanje. Uzeo sam je od našeg trenera Ogija, koji je Srbin. On i njegova supruga su mojoj ćerki pevali tu pesmicu, njoj je to držalo pažnju i ja sam je samo ukrao. Imati porodicu uvek uz sebe je sjajno, to je nešto što niko ne može da mi oduzme - poručio je Jokić.

 

 

Podsetimo, naš as će u noći između ponedeljka i utorka (02.30) imati priliku da se sa Denverom na domaćem terenu domogne titule u NBA ligi. Klub iz Kolorada u velikom finalu protiv Majamija vodi sa 3:1 u pobedama i samo jedan trijumf deli ga od šampionskog prstena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija