• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2023

11:30

TITULA SE SLAVI UZ SRPSKU MUZIKU! Jokići napravili šou u svlačionici Denvera (FOTO+VIDEO)

printscreen

NBA

TITULA SE SLAVI UZ SRPSKU MUZIKU! Jokići napravili šou u svlačionici Denvera (FOTO+VIDEO)

Podeli vest

Nikolina starija braća Strahinja i Nemanja bili su zaduženi za dobru atmosferu posle osvajanja šampionskog prstena.

Prva titula prvaka NBA lige u istoriji Nagetsa i zaslužuje da se burno proslavi. Košarkaši su imali svoj šou na parketu i tokom konferencije za medije, a posle toga su Jokići preuzeli stvar u svoje ruke.

Za izbor muzike su bili zadužena rođena braća srpskog centra, koji je potvrdio dominaciju i zasluženo dobio priznanje MVP-ja finalne serije. Strahinja i Nemanja Jokić, naravno, opredili su se za poznate srpske izvođače, pa su se na repertoaru, između ostalog, našle i pesme Ace Lukasa - "Nešto protiv bolova" i Ane Nikolić "Romale, romali"...

 

 

U jednom momentu su sva trojica Jokića zajedno zapevala čuveni hit Saše Matića "Ruzmarin", da bi potom Strahinja na podijum izveo i trenera Denvera, Majka Melouna, pa su zajedno igrali.

 

 

U srpskim pesmama uživali su svi, a otac Džamala Mareja - Rodžer je đuskao sa šampionskim peharom u rukama i to uz legendarnu pesmu pokojnog Sinana Sakića - "Ej, otkad sam se rodio".

 

 

Prethodno je i Nikola imao svoj performans. Tokom razgovora sa novinarima polio je pivom po glavi svog saigrača Kentavijusa Kaldvela-Poupa dok je davao izjavu, da bi potom uhvatio Mareja oko struka i zajedno s njim skočio u bazen.

Dani slavlja su tek pred Nagetsima, a novi vladari NBA lige su to i zaslužili!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija