• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2023

18:06

DANILOVIĆ: Jokić nije NAJBOLJI, ne zanimaju me ta VAŠARSKA NAGAĐANJA! Hrvati stali uz SRBINA, ali ne i predsedik KSS-a!

Tanjug/AP

NBA

DANILOVIĆ: Jokić nije NAJBOLJI, ne zanimaju me ta VAŠARSKA NAGAĐANJA! Hrvati stali uz SRBINA, ali ne i predsedik KSS-a!

Podeli vest

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović ne misli da je Nikola Jokić najbolji Evropljanin koji je igrao u NBA ligi.

Pokrenuo je Majkl Porter Džunior lavinu komentara kada je na konferenciji madije rekao da je Nikola Jokić jedan od najboljih košarkaša ikada. Mnogi se sa njim slažu, ali ne i predsednik Košarkaškog saveza Srbije koji se sa tim stavom ne slaže. 

Predrag Danilović učestvovao je u anketi koju je sproveo hrvatski "Index", tamošnji selektor Aleksandar Petrović, predsednik Saveza Dino Rađa složili su se da je Jokić genija, ali takav stav nema Danilović. 

- Ne mislim da je Jokić najbolji evropski košarkaš u istoriji. Oštro sam protiv bilo kakvog poređenja prošlih i sadašnjih epoha. Svako vreme nosi neke svoje heroje. Nekada je najbolji bio Kića, pa je onda to bio Dražen, pa Kukoč, pa Divac, pa ja... Košarka se nekada igrala drugačije, postojala su druga pravila i nemoguće i neozbiljno je praviti takva poređenja - rekao je Predrag Danilović. 

Foto: Starsportphoto

Ističe prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije da Jokić jeste jedan od najboljih. 

- Stvarno me ne zanimaju ta vašarska nagađanja, ali nema dileme da je Nikola jedan od najboljih - podvukao je Danilović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Toza

pre 1 godinu

Nikada ti nisi bio najbolji kad samog sebe na listu stavljas..

Bruka

pre 1 godinu

Tragedija je kakav narcisoidan primitivac vodi KS Srbije.

koki

pre 1 godinu

Ti nisi bio najbolji nikada. Bolje podnesi ostavku da se ne brukas vise.

maks

pre 1 godinu

Stoji SVE što je ovaj glupi narcisoid rekao, osim onoga da je ON u nekom periodu bio najbolji. On NIKADA nije bilo NI BLIZU najboljima. Najbolji europski košarkaš je TONI KUKOĆ. Bez ikakve dileme. A uz njega odmah može se staviti Krešo Čosić. Prvi europljanin ikada draftiran u NBA i prvi koji je ušao u Hall of Fame. Tu je naravno i pok Dražen, kao treći, po mom mišljenju. Ali Danilovič NIKAD niti nije bio niti u prvih 10. Toni Kukoč je rođen 20 godina prerano i da je danas u NBA jeo bi sve za doručak. Uključujuči i Jokiča. Koji je svakako sjajan igrač. Ali daleko je to od jednog Kukoča.

maks

pre 1 godinu

Stoji SVE što je ovaj glupi narcisoid rekao, osim onoga da je ON u nekom periodu bio najbolji. On NIKADA nije bilo NI BLIZU najboljima. Najbolji europski košarkaš je TONI KUKOĆ. Bez ikakve dileme. A uz njega odmah može se staviti Krešo Čosić. Prvi europljanin ikada draftiran u NBA i prvi koji je ušao u Hall of Fame. Tu je naravno i pok Dražen, kao treći, po mom mišljenju. Ali Danilovič nije niti u prvih 10. Toni Kukoč je rođen 20 godina prerano i da je danas u NBA jeo bi to sve za doručak. Uključujuči i Jokiča. Koji je svakako sjajan igrač. Ali daleko je to od jednog Kukoča.

Miko

pre 1 godinu

Kako ga nije sramota sebe stavlja na listu, a nije dorasto ni do pojasa Jokiću. Takvi vode savez fyj fyj primitivcu.

ime

pre 1 godinu

sujeta a kad je to on bio najbolji.bolestan covjek

djordje anunaki

pre 1 godinu

To ti je kad matori konj zeli da bude u centru paznje.

Bane

pre 1 godinu

Šta TI medju tim velikanima? Iskompleksirani partizanski nesretnik.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija