• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2023

09:07

MIŠKO JE IZVEO NAJVEĆU PREVARU U ISTORIJI NBA LIGE, ZASLUŽUJE PRSTEN! Hrvat ODUŠEVLJEN Jokićem i Nagetsima

Srdjan Stevanović, USA Today

NBA

MIŠKO JE IZVEO NAJVEĆU PREVARU U ISTORIJI NBA LIGE, ZASLUŽUJE PRSTEN! Hrvat ODUŠEVLJEN Jokićem i Nagetsima

Podeli vest

Hrvatski trener Neven Spahija smatra da bi agent Miško Ražnatović od gazda Denvera trebao da dobije šampionski prsten nakon osvojene titule.

Još uvek zvuči neverovatno, ali da - Srbija ima NBA šampiona. Nikola Jokić odveo je svoj Denver do prve titule u istoriju čime je ispisao nove stranice Nagetsa. Somborac je na putu ka prstenu srušio brojne rekorde, a možda i najveći taj da je prvi po broju datih poena, ostvarenih skokova i asistencija u plej-ofu. 

Prethodno je Jokić bio dva puta MVP NBA lige iako ga je Denver birao tek kao 41. pika na draftu. Pa je tako srpski reprezentativac postao najniže birani igrač koji je bio MVP finala. 

O tome kako je Jokić "ispod radara" došao u NBA ligu postoje brojne priče, ali jedna od njih došla je od Nevena Spahije. On je u tom periodu bio pomoćnik u stručnom štabu Atalante i ističe kako je Miško Ražnatović uspeo da sakrije Somborca u Megi, a sve dogovori sa Denverom oko njegovog dolaska. 

- Tog dečka nisam poznavao. Nisam ga nikad gledao, znao sam samo da postoji i da igra u Megi. Kasnije sam shvatio da je Miško Ražnatović uspeo da uradi nešto što niko nikad nije u istoriji košarke. Bila je to najveća prevara u istoriji košarke. I dalje mi nije jasno kako je takvog talenta uspeo da sakrije. Nikome nije palo na pamet da ga draftuje, a Miško je u međuvremenu sve dogovorio s Denverom čiji su skauti stalno bili na treninzima Mege - poručio je Spahija. 

Foto: Starsportphoto©

Ističe hrvatsku stručnjak da bi gazda Denvera, Sten Kroenke, trebao da uradi još jedan šampionski prsten i da ga u ruke Miška Ražnatovića. 

- Gazda kluba neka izradi još jedan prsten i neka ga da Mišku. Zaslužio je. Uspeo je da niko u Evropi nije imao pojma što ovaj ima u Megi. Da je samo neko posumnjao, da je došao pogledati neki trening ili utakmicu, pa Nikola bi bio među prva tri pika na draftu. Tu nema nikakve dileme - dodao je Spahija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija