• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2023

07:33

JOKIĆ FRAPIRAO NOVINARKU, IZGUBIO TROFEJ: Ostavio sam ga i više ga nema...

EPAIMAGES

NBA

JOKIĆ FRAPIRAO NOVINARKU, IZGUBIO TROFEJ: Ostavio sam ga i više ga nema...

Podeli vest

Nikola Jokić je u utorak sa Denverom osvojio NBA prsten, prvi u istoriji Nagetsa koji postoje od 1967. godine, a tokom slavlja je izgubio MVP trofej.

Nema sumnje da je srpski centar imao veoma naporan dan na poslu. Nije znao gde će pre, ko ga zove, s kim treba da se slika, kome da da interjju, pa je u gužvi negde izgubio trofej "Bil Rasel", koji se dodeljuje za najkorisnijeg igrača finala.

Prilikom razgovora sa Malikom Endruz, novinarkom ESPN, ona je zaključila da je prvi koji je došao bez trofeja, pa ga je pitala gde je.

- Stvarno ne znam. Ostavio sam ga u Sparkijevoj sobi (Sparki Gonzales, čovek zadužen za opremu) i više ga nema. Tako da ne znam, ali nadam se da može da stigne u moju kuću - našalio se Nikola.

Foto: Reuters

 

Na sreću, samo Jokić nije znao gde je trofej, a Sparki ga je čuvao, pa će navijači moći da ga vide na šampionskoj paradi koja je na programu u četvrtak.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić sa suprugom Natalijom

Foto: Tanjug/AP

 

Jedan od najvećih svetskih proizvođača sportske opreme objavio je na jednoj zgradi u Njujorku ogroman bilbord sa Jokićevom fotkom i porukom "Nije šala". Jasna aluzija na njegov nadimak "Džoker" i na njegovo ponašanje, smejanje i zbijanje šala i sa saigračima i sa novinarima.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom?
Live TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom?

Iran je odlučio da napadne Izrael. Samo se čeka trenutak kada će Teheran sprovesti osvetu za zločin koji je učinio Izrael. Ono što se dešava na relaciji Tel Aviv: Teheran je višedecenijski problem. U poslednje vreme, stvari su kulminirale! Sve više zvaničnika iz Tel Aviva potvrđuje ovu informaciju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Lea Kummer, dugogodišnja dopisnica sa Bliskog istoka i politikolog Vladimir Kljajić.

06.08.2024

16:04

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija