• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2023

07:50

Bravo! Vukčević briljira, nadomak dabl-dabla u pobedi nad Bostonom

Starsportphoto

NBA

Bravo! Vukčević briljira, nadomak dabl-dabla u pobedi nad Bostonom

Podeli vest

Tristan Vukčević odigrao je sjajan meč u pobedi Vašington Vizardsa u NBA letnjoj ligi protiv Bostona 103:98.

Tristan je bio jedan od najboljih na parketu protiv Bostona. Bio je starter u svojoj ekipi, na parketu je proveo nešto manje od 23 minuta. 

Vukčević je utakmicu završio sa 14 poena, dodao je osam skokova i jednu asistenciju. Uputio je 13 šuteva, a pogodio šest. Imao je nešto lošiji šut za tri poena, jer je od pet pokušaja pogodio tek jedan. Dodao je i jedno bacanje, od dva izvedena, a ostalo su bili šutevi za dva.

Foto: Starsportphoto

 

 

Na kraju je bio drugi najefikasniji u svojoj ekipi, zajedno sa Džonijem Dejvisom koji je takođe brojao do 11, dok je tri poena više od pomenutog dvojca ubacio samo Rajan Rolins.

 

 

 

 

 

Kod Kelta je Džastin Šampanji bio daleko najbolji sa 21 poenom i 12 skokova, a solidan utisak ostavio je i bivši košarkaš Mege i Gran Kanarije, poljski reperezentativac Aleksandar Balcerovski. Upisao je 11 poena, uz četiri skoka i dve asistencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija