• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2023

07:15

Pili smo rakiju, nikad više! Hteo je da napije Jokića, pa završio "mrtav pijan" (VIDEO)

EPAIMAGES

NBA

Pili smo rakiju, nikad više! Hteo je da napije Jokića, pa završio "mrtav pijan" (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić je tokom šampionskog slavlja Denvera u Las Vegasu napio doskorašnjeg košarkaša Nagetsa Brusa Brauna, koji je otkrio šta se dešavalo tokom žurke.

Košarkaši Nagetsa su prvo sa navijačima proslavili osvajanje titule, a potom je usledio noćni provod u Las Vegasu.  

Braun je završio "mrtav pijan", a "optužio" je Srbina da je "za sve kriv". Sad kaže da je Jokića nemogiće napiti.

- Bio mi je cilj da napijem Jokića. Pili smo neki srpski viski rakiju, a ja sam završio, brate. Samo je preokrenuo scenario. Ima veće telo, nisam ni razmišljao o tome. Ne možeš s njim da piješ, naučio sam lekciju. On je drugačiji, nikad više - objasnio je Braun uz osmeh.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Otkrio je kako su sa 4:0 razbili Los Anđeles Lejkerse u finalnoj seriji Zapadne Konferencije.

- Mislim da je ta serija za nas bila nešto što smo shvatili kao vrlo lično. Više od bilo koje druge serije u ovom plej-ofu. Ne znam ja zašto, ali... Svi su bili naoštreni.  Nikada, ali nikada u životu nisam video da Nikola priča na terenu! Nije on pričao sr*nja, nego o samoj utakmici! Nije se šalio, uopšte. Uopšte. Kao da je on imao nešto da dokaže, a on, pritom, najbolji košarkaš na svetu.

Objasnio je Braun i šta Nikolu razlikuje od ostalih zvezda sa kojima je igrao.

- Jokić je previše nesebičan. On donosi pravi potez svaki put. Ako ga udvoje on će dati pas i verovati da ćete pogoditi. On je drugačiji - istakao je Braun, koji je tokom prelaznog roka završio u Indijani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Jokićev saigrač otkriva: Nikola je imao nešto lično protiv Lejkersa!
NBA

Jokićev saigrač otkriva: Nikola je imao nešto lično protiv Lejkersa!

Srpski košarkaš Nikola Jokić (28) osvojio je početkom juna NBA ligu sa Denver Nagetsima i tako pokazao da je u ovom trenutku najbolji košarkaš sveta, a njegov doskorašnji saigrač Brus Braun (26) mesec dana kasnije otkriva neke nepoznate detalje koji su obeležili završnicu lige.

18.07.2023

18:51

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija