• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2023

23:26

Dončić u top formi predvodi Slovence na Mundobasketu! (FOTO)

Tanjug

NBA

Dončić u top formi predvodi Slovence na Mundobasketu! (FOTO)

Podeli vest

Slovenački reprezentativac Luka Dončić u top formi stigao je na pripreme nacionalnog tima uoči Mundobasketa.

Nažalost, Srbija na Mundobasket neće ići u najjačem sastavu budući da su brojni košarkaši na čelu sa Nikolom Jokićem otkazali nastup u reprezentaciji. Tih problema imaju i mnoge druge ekipe, ali ne i Slovenija, budući da je Luka Dončić ponovo deo nacionalnog tima. 

As Dalasa danas se pridružio pripremama državnog tima, a njegova forma zabrinula je mnoge. Deluje da je Dončić naporno radio ovog leta kako bi što spremniji dočekao Svetsko prvenstvo, potom i početak nove NBA sezone, pošto izgleda spremno za sve izazove.

Pisali smo nedavno da su iz tabora Maveriksa dali direktivu Dončiću da pod hitno mora da smrša, a Luka je, očigledno, savet shvatio maksimalno ozbiljno. 

 

 

Na treninzima Slovenije pojavio se i legendarni Džejson Kid, trener kluba iz Teksasa, koji je došao da "prekontroliše" stanje zvezde svog tima pred Mundobasket. 

Nema sumnje da će bivši prvaci Evrope sa ovakvim Dončićem imati najviše ambicije uprkos činjenici da nakon dugo godina u timu nema Gorana Dragića koji se povukao iz reprezentacije. Podsećamo, Luka je sa Slovenijom osvojio zlato na EP 2017. godine, a to mu je jedina medalja sa nacionalnim timom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija