• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2023

22:10

Astronomska cifra! Amerikanci predviđaju koliko će iznositi plata Nikole Jokića!

EPAIMAGES

NBA

Astronomska cifra! Amerikanci predviđaju koliko će iznositi plata Nikole Jokića!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić mogao bi 2026. godine da potpiše prvi NBA ugovor koji iznosi 400 miliona dolara.

Nakon što je igrač Bostona Džejlen Braun postao najplaćeniji igrač NBA lige u petogodišnjem ugovoru, američki novinari su saglasni da bi Nikola Jokić od svog Denvera trebalo da dobije još veću cifru.

Kurt Hilin iz NBC Sportsa tvrdi da bi dvostruki MVP NBA lige potencijalno mogao da dobije ugovor od čak 400 miliona dolara.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Američki novinar ističe da  Nikola kao jedan od najboljih igrača lige, za sada ima 274 miliona dolara zagarantovana ugovorom koji je potpisan prošle godine.

Do 2026. godine, predviđaju da će lider Nagetsa moći da potpiše prvi ugovor koji glasi na 400 miliona dolara.

Foto: USA Today

 

 

- Nikola Jokić je verovatno najbolji košarkaš koji hoda planetom. Do leta 2026. godine bi mogao da potpiše produženje ugovora koje bi prvi put u istoriji glasilo na 404 miliona dolara. Ovo bi mogao da dobije ukoliko ponovo postane MVP ili osvoji titulu sa klubom, jer bi mogao da bude u službi još narednih 10 godina - piše u analizi.

Nikola Jokić veran je Nagetsima od 2015. godine, a u ove godine je sa franšizom iz Kolorada osovojio NBA ligu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija