• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2023

10:01

Bogdanović otkrio u čijem dresu želi da završi karijeru, a nije Partizan!

AP/Photo

NBA

Bogdanović otkrio u čijem dresu želi da završi karijeru, a nije Partizan!

Podeli vest

Srpski reprezentativac koji trenutno nastupa u NBA ligi za Atlanta Hokse Bogdan Bogdanović, rekao je prilikom dana za medije da je oduševljen činjenicom da će i četvrtu godinu provesti u ekipi iz Džordžije i dodao da bi želeo da se penzioniše kao član tog tima.

Bogdanović je imao izuzetno zahtevno leto za razliku od njegovih saigrača iz Hoksa. Noseći kapitensku traku, predvodio je reprezentaciju Srbije do srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Manili, a sada se vratio u Atlantu gde će započeti pripreme sa ekipom pred novu NBA sezonu (25. oktobar).

Foto: AP/Photo

Bogdan Bogdanović

Nekadašnji košarkaš Partizana priznao je da uživa u organizaciji "sokolova" i da mu je to jedina ekipa, pored crno-belih, u kojima će provesti četiri godine. Takođe, dodaje da bi voleo da se penzioniše kao član Hoksa.

Ovo je prvi tim još od Partizana u kom sam ostao četiri godine. Jako sam uzbuđen zbog onoga što sledi, raduje me što sam ovde. Nisam znao mnogo o Atlanti kada sam dolazio, sada kada odem u Srbiju, počinje da mi nedostaje. Volim da budem ovde i nadam se da ću ostati u ekipi do kraja karijere - rekao je Bogdan.

Ne smatra da mu je nastup za Srbiju na Mundobasketu otežavajuća okolnost pred početak nove takmičarske godine, naprotiv...

Nisam bio u optimalnom stanju ranijih godina kada je trening kamp u pitanju. Na primer, da me je neki klinac pozvao na basket, ne bih mogao odmah da izađem na teren. Trebalo bi mi barem pola sata da se istegnem i zagrejem, sada to mogu bez problema. Pomoglo mi je što sam igrao na Svetskom prvenstvu i uvek volim da igram za Srbiju - priznao je Bogdanović.

Foto: Reuters

Bogdan Bogdanović predvodio "orlove"

Podsećamo, Atlanta je prošle sezone takmičenje zavšila u četvrtini finala plej-ofa, porazom od prejakih Boston Seltiksa. Ove sezone, tim predvođen Bogdanovićem, Trej Jangom i Dižonte Marejom ima visoke ambicije i nada se borbi za titulu konferencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)
KONTROLNI TORANJ ODMAH OBAVEŠTEN

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)

Teretni avion kompanije Boing "FedEx Airlines" sleteo je u sredu na aerodrom u Istanbulu bez raspoređenog prednjeg stajnog trapa (deo aviona preko koga se on oslanja na podlogu, pri stajanju, poletanju, sletanju i vožnji po zemlji) i uspeo da ostane na pisti, saopštilo je tursko ministarstvo saobraćaja, dodajući da nema žrtava.

08.05.2024

12:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05