• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2023

07:48

Sudija, da li si slep? Jokić ljut kao ris, urlao na arbitra zbog Nurkića!

Printscreen You Tube

NBA

Sudija, da li si slep? Jokić ljut kao ris, urlao na arbitra zbog Nurkića!

Podeli vest

Nikola Jokić i Jusuf Nurkić vodili su žestoku bitku tokom meča Denvera i Finiksa u predsezoni (115:107) pa je Srbin u jednom momentu morao da otvara oči sudijama.

Jedan i drugi igrali su tokom prvog poluvremena meča, pa je Nurkić u jednom momentu udario Srbina i oborio ga na parket, a sudije se nisu oglasile.

Nisu arbitri reagovali ni u finišu prvog poluvremena, što je naljutilo našeg centra. Nurkić je kampovao u reketu i uveliko premašio tri sekunde, sudije su spavale, pa je Jokić bio besan kao ris. Morao je da reaguje, vikao je na sudije i pokazivao rukom na Nurkića, a arbitri su tek posle nekoliko sekundi reagovali. 

Pogledajte kako Nikola viče na sudije.

 

 

Jokić je na parkeru proveo oko 18 minuta i to sve u prvom poluvremenu, pa je imao učinak od devet poena, četiri skoka i po dve asistencije i ukradene lopte. U redovima Denvera Zek Nađi je imao 17 poena,  Redži Džekson 14, Džamal Marej i Kaldvel-Popup po 12. 

Finiks je igrao bez glavnih zvezda Kevina Duranta, Devina Bukera i Bredlija Bila, pa se tako izdvojio Džoš Okogi sa 17 poena. Sejben Li je brojao do 11, Grejson Alen je dodao 10 poena, uz šest asistencija, dok je Jusuf Nurkić na debiju u novom klubu postigao 10 poena, uz četiri skoka i dve asistencije za 16 minuta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija