• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2023

14:02

Mrtav si ako ne vodiš kad se Jokić vrati! Amerikanac fasciniran!

Tanjug/AP

NBA

Mrtav si ako ne vodiš kad se Jokić vrati! Amerikanac fasciniran!

Podeli vest

As Denvera Nikola Jokić tripl-dablom otvorio je novu sezonu u NBA ligi u pobedi Nagetsa protiv Los Anđeles Lejkersa (119:107).

Predvodio je aktuelne šampione NBA Denver Nagetse sa 29 poena, 13 skokova i 11 asistencija, što je izazvalo brojne reakcije širom Sjedinjenih Američkih Država. Pratili su Amerikanci Jokića tokom letnje pauze, nekadašnji slavni centar Minesote i Bostona Kevin Garnet iznenađen je dominacijom našeg asa iako se celo leto odmarao, a nije on jedini koga je fascinirao. 

Američki novinar Džon Holinger istakao je jedan vrlo važan detalj.

Rekao je da je mnogo utakmica Nagetsa neizvesno, kao ova protiv Lejkersa. Ako nemate vođstvo kada se Jokić vrati na parket u četvrtoj četvrtini – mrtvi ste. Tako se oseća u mnogim utakmicama Nagetsa, posebno kod kuće - napisao je Holinger na Tviteru posle meča.

 

Foto: profimedia

 

 

Neki već sada najavljuju da će osvojiti treću MVP titulu.

- To je samo jedna utakmica, ali Nikola Jokić će osvojiti svoju treću MVP titulu. To je možda preterana reakcija, ali ovo je verovatno istina. Pokušavao sam da smislim analogiju za Nikolu Jokića. Način na koji on samo stalno proizvodi i akumulira statistiku je neverovatan. Mislio sam, on je ljudski metronom, znaš, samo kuca. Dozvolite mi da promenim mišljenje. Ili je možda kao lepljiva ruka. Znaš, ispustiš lepljivu ruku na zemlju i ne možeš da veruješ šta sve izvuče. Ponovo spustiš na zemlju, još više stvari. Kako je to moguće? -  rekli su  Džej-I Stiks i Trej Kerbi iz podkasta "No Dunks".

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Jokić je zabeležio 106. tripl-dabl u karijeri i sada je na samo jedan iza Lebrona Džejmsa. Ali, Srbin će prestiću "Kralja"

- Ovo je 21. sezona Lebrona Džejmsa. On je bio momak koga smo gledali na početku karijere i rekli, možda bi jednog dana mogao u proseku da ima tripl-dabl sezonu. Lebron je hodajući tripl-dabl, ali Jokić polako postaje još veći hodajući tripl-dabl. Prestitći će Lebrona ove sezone. To je neverovatna stvar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija