• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2023

06:20

Jokić sve nasmejao do suza! Da budem iskren, mora da bude još deblji

AP PHOTO

NBA

Jokić sve nasmejao do suza! Da budem iskren, mora da bude još deblji

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa na pogon Nikole Jokića ostvarili su i treću uzastopnu pobedu na startu NBA lige.

Aktuelni šampion počistio je u gostima ekipu Oklahome sa 128:95, a ponovo je najbolji pojedinac na terenu bio momak iz Sombora. Jokić je meč završio sa novim dabl dabl učinkom od 28 poena i 14 skokova, uz pet asistencija. 

Američki mediji su uoči duela dva tima govorili o potencijalnom duelu srpskog asa i novajlije u redovima Oklahome Četa Holmgrena. Talentovanog 21-godišnjeg centra, visokog 215 centimetara, mnogi smatraju nadolazećom zvezdom američke košarke. Ipak, sinoć se protiv Jokića od prvog minuta videlo da je Holmregn još uvek "zelen"  i da će morati dobro da radi kako bi mogao da se nosi u reketu sa gorostasnim centrima kao što je i sam srpski košarkaš.

Navijači su ubrzo posle meča na društvenim mrežama počeli da objavljuju snimke duela na kojima je srpski centar u nekoliko navrata bukvalno odneo mladog Amerikanca pod košem.

Upravo je i sam Jokić posle trijumfa komentarisao Holmgrena i dao mu savet, koji je sve nasmejao do suza. 

- On je zaista talentovan momak, ali ovo mu je prva godina. I dalje sve uči... Mislim da treba da bude malo deblji, da budem iskren. Ali da, on ima talenat koji je jedinstven -  bio je iskren Jokić.

 

 

Inače, u redovima Oklahome igrala su i dvojica srpskih reprezentativaca Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski, ali se nisu previše istakli. Nekadašnji igrač Efesa postigao je samo dva poena, a bivši član Olimpijakosa jedan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija