• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2023

10:07

Jokić "zapalio" Ameriku posle bednog poteza Klipersa (VIDEO)

printscreen

NBA

Jokić "zapalio" Ameriku posle bednog poteza Klipersa (VIDEO)

Podeli vest

Reakcija Nikole Jokića posle pobede Denvera protiv Los Anđeles Klipersa (111:108) privukla je pažnju navijača na društvenim mrežama.

Sjajni srpski centar je opet vodio Denver do trijumfa, pa su posle velike borbe i drame u završnici utakmice pali i Klipersi. 

Jokić je bio nadomak tripl-dabla, meč je završio sa 32 poena, 16 skokova i devet asistencija, a u centru pažnje je i njegova iskrena reakcija po završetku utakmice. 

Po završetku utakmice igrači se na parketu rukuju, međutim, košarkaši Klipersa su bili toliko besni nakon poraza pa nisu pružili ruku Jokiću i Nagetsima. Odmah su otišli u svlačionicu. Jokić je pošao da se pozdravi sa njima, ali je video da svi napuštaju parket, pa samo podigao obrve i pridužio saigračima koji su slavili trijumf.

U šali se rukovao sa vazduhom! Pogledajte video koji je hit na društvenim mrežama.


 

 

 


Inače, ne dešava se ovo prvi put. Na početku sezone as LA Lejkersa Lebron Džejms je teško podneo poraz od Denvera (119:107), pa je pobegao po završetku meča u "Bol areni". Kada je Jokić shvatio da su Lebron i Dejvis krenuli ka svlačionici, samo je napravio grimasu, odmahnuo rukom i pridružio se saigračima. 

Foto: tanjug/ap

 

 

Pred Jokića, sjajni su u ekipi Denvera bili Gordon sa 20 poena, Džekson je dodao 18, a Porter Džunior 10, koliko je imao i Braun. U Klipersima, Pol Džordž je dominirao sa 35 poena i sedam skokova, Harden je ubacio 21 poen uz četiri asistencije, Lenard je imao 15 poena, a Pauel poen manje. Ivica Zubac je i pored borbe za Jokićem došao do 13 skokova uz devet poena i tri asistencije. S Hardenom su Klipersi izgubili pet uzastopnih utakmica, pa ne čudi što su svi bili besni, ali to nije razloga da sporski ne pruže ruku protivniku koji je bio bolji.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Ruska grupa "Sever" došla na 20 km od Harkova!
Planeta

Hitno! Ruska grupa "Sever" došla na 20 km od Harkova!

Ruska vojska napala je selo Glubokoe u Harkovskoj oblasti, na manje od 23 kilometra od severnog predgrađa Harkova., a rusko ministarstvo odbrane objavilo je spisak naselja koje je u ovoj oblasti za kratk ovreme zauzela grupa Sever.

11.05.2024

12:09 >> 15:29

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija