• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2023

06:49

Ovo je noćna mora! Miciću samo šest minuta, 5 poena Pokuševskog

profimedia

NBA

Ovo je noćna mora! Miciću samo šest minuta, 5 poena Pokuševskog

Podeli vest

Košarkaši Oklahome demolirali su Portland 134:91 i trenutno su na drugom mesto na Zapadu, ispred šampiona Denvera.

Kanađanin Šaj Gildžes Aleksander predvodio je Tander do trijumfa sa  28 poena, pratili su ga Ajzea Džo sa 15, Aron Vigins sa 13, dok su Lagenc Dort i Lidi Voters dodali po 12 poena.

Srbi opet nisu dobili šansu! Vasilije Micić, igrao je samo šest minuta i 19 sekundi. Nije se upisao u strelce, jednom je šutirao, a uspeo je jednom da asistitra. Aleksej Pokuševski je igrao više, osam i po minuta, postigao je pet poena i imao četri asistencije. Kod Portlanda Džeremi Grant sa 14 poena je bio najefikasniji.

 

Sakramento Kingsi su razbili Maverikse u Dalasu sa 129:113. Blistao je Litvanac Domantas Sabonis sa 32 poenom,  Dearon Foks je dodao 30. 

Luka Dončić je imao 25 poena, a Kajri Irivng 23. Prošlosezonski plejmeker Partizana Dante Egzum je za 14 i po minuta imao osam poena, dva skoka i četiri asistencije kod tima iz Teksasa.

Finiks je posle produžetka dobio Jutu u Solt Lejk Sitju sa 140:137, uz 39 poena Kevina Duranta u timu iz Arizone. Kod domaćina blistao je sa 38 penom Finac Markanen.

 

NBA LIGA

 

Nedelja

Bruklin – Filadelfija 99:121

Toronto – Detroit 142:113

Indijana – Orlando 116:128

Ponedeljak

Klivlend – Denver 121:109

Dalas – Sakramento 113:129

Memfis – Boston 100:102

Juta – Finiks 137:140 p. p

Portland – Okahoma 91:1341

Los Anđeles Lejkers – Hjuston 105:104

 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija