• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2023

07:56

Bedan potez najprljavijeg igrača! Nije humano šta rade Jokiću! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Bedan potez najprljavijeg igrača! Nije humano šta rade Jokiću! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaš Denvera Nikola Jokić uništavao je odbranu Hjustona u noći za nama, pa su morali igrači domaćeg tima da potegnu i za nasiljem kako bi ga savladali.

Košarkaši Hjustona ubedljivo su savladali Denver 105:86, uprkos najbolje odigranoj partiji u sezoni Nikole Jokića.

Ubacio je Srbin Hjustonu 38 poena, dodao 19 skokova i 8 asistencija, a osim na dozvoljen način, prljavom igrom igrači Rokitsa su ga zaustavljali kako su stigli i to uz "blagoslov" sudija.

Jedan detalj zapao je svima za oko. Mnogi ljubitelji košarke nemaju dilemu da je faul bio očigledan, a napravio ga je najomraženiji i najprljaviji igrač lige Dilon Bruks. Sudije su samo odmahnule glavom...

 

 

Naime, Bruks je u jednom momentu stao pored Jokića koji se spremao da uhvati skok i sprečio ga u tome tako što mu je uhvatio ruku i nije mu dozvoljavao da se pomeri.

Sudije su prećutale, po ko zna koji put se pravile lude na štetu Jokića i nije bilo ništa od faula!

Bruks je na Svetskom prvenstvu na Filipinima "tukao" Luku Dončića, ali retko koji igrač nije osetio na svojoj koži koliko je "prljav".

- Mislim da nije fer kako sudije nisu svirale faulove njemu, pustile su ga da bude grub na meni. Mislim da to nije fer. Dali su mu da igra jako fizički sa mnom i mislim da to nije fer. Mnogo ljudi ga ne voli, ali ga ja poštujem zbog toga što radi -  rekao je Luka Dončić nakon četvrfinalnog meča Slovenije i Kanade. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Srđan Janković rešio da prekine zavet ćutanja! Svoj iskaz vezano za slučaj male Danke rešio da iznese sutra pred tužiocem!
Hronika

Srđan Janković rešio da prekine zavet ćutanja! Svoj iskaz vezano za slučaj male Danke rešio da iznese sutra pred tužiocem!

Osumnjičeni za ubistvo male Dankke Ilić(2) Srđan Janković iz Luke, koji se dva meseca u zatvoru branio ćutanjem rešio je da progovori i svoj iskaz vezano za ovaj slučaj pred tužiocem iznese sutra 4. juna za kada je zakazano saslušanje u VJT u Zaječaru! koje vodi istragu ,to je potvrdio nvnarima tokomprotekle nedelje i njegov branilac Živadin Bogdanović.

03.06.2024

09:29

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija