• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2023

07:05

Bum bum Bogdanović! Srbin trojkama izrešetao Boston, ali džabe! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Bum bum Bogdanović! Srbin trojkama izrešetao Boston, ali džabe! (VIDEO)

Podeli vest

Bogdan Bogdanović je zatrpao koš Bostona, ali je nažalost Atlanta poražena sa 113:103.

Srski reprezentativac postigao sedam trojki iz 10 pokušaja, ali to nije bilo dovoljno. Nekadašnji as Partizana, Fenerbahčea i Sakramenta, ubacio je 23 poena u Bostonu za  32 minuta, a imao je i sedam skokova.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Kod Atlante, osim odličnog Srbina, Tre Jeng je stao na 33 poena i sedam asistencija, dok je Deandre Hanter ubacio 24, Sadik Bej je dodao sedam. U ekipi Bostona dominirao je Džejson Tejtum sa 34 poena, on je bio i najefikasniji igrač utakmice. Uz njega, Džejlen Braun je ubacio 21 poeno, dok su odlični bili i Derik Vajt sa 15 i Sem Hauzer sa 12 poena.

 

 

Atlanta je u većem delu igre imali veliki zaostatak, dok je Srbin pokušao da vrati Hokse. U tome je donekle uspeo tokom treće četvrtine. Potom su se razigrali Tre Jang i Deandre Hanter, ali ni to nije bilo dovoljno. Boston je potvrdio da je jedan od najboljih timova u ligi.

 

 

 

 

Minesota je zadržala prvo mesto na Zapadu posle pobede u Memfisu sa 119:97. Edvards sa 24 poena je bio najbolji kod Vukova. Karl Entni Tauns je ubacio 18, dok je kod domaćina najbolji bio Džekson sa 18 poena. Nemac Vagner i Kol Entoni sa po 30 poena vodili Orlando do pobede na svom terenu u Floridi protiv Šarlota sa 130:117.  Finiks je na krilima Dejvina Bukera slavio u Njujorku – 116:113. Bek Sansa je ubacio 26 poena, dok je kod Niksa briljirao Džejelen Branson sa 35.

NBA LIGA

Nedelja

Milvoki – Portland 108:102

Ponedeljak

Boston – Atlanta 113:103

Memfis – Minesota 97:119

Njujork – Finiks 113:116

Orlando – Šarlot 130:117

Bruklin - Čikago 118:109

Klivlend - Toronto 105:102

Denver – San Antonio 132:120

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija