• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2023

07:02

Bogdanović držao čas košarke Sparsima! Srbin dominirao u Teksasu

Tanjug/AP

NBA

Bogdanović držao čas košarke Sparsima! Srbin dominirao u Teksasu

Podeli vest

Naš reprezentativac kumovao velikoj pobedi Hoksa nad San Antonio Sparsima. Čikago režirao veliko iznenađenje protiv Milvokija.

Prošle sezone imao je Bogdan Bogdanović problema sa povredom zbog čega je veći deo takmičarske godine proveo na tribinama. Ipak, letos je, zajedno sa reprezentacijom Srbije tempirao formu, dominirao na Mundobasketu, a onda sjajne igre iz nacionalnog tima preneo i na dres Atlante. 

Hoksi pružaju daleko bolje partije u odnosu na prošlu sezonu, a noćas su stigli do svoje devete pobede na 18 mečeva. Atlanta je u Teksasu savladala San Antonio Sparse sa 137:135 i veliku ulogu u veoma bitnom trijufmu imao je Bogdan Bogdanović. 

Srpski košarakaš meč je završio sa 14 poena, tri asistencije i dva skoka za nešto više od 30 minuta na parketu. Imao je noćas Bogdanović podršku Tre Janga koji je zatrpao koš Sparsa i ubacio 45 poena uz 14 asistencija, a Dežonte Marej dodao je 24. 

Foto: Tanjug/AP

 

Sa druge strane, meč karijere odigrao je Džeremi Sočan! Poljski reprezentativac ubacio je 33 poena, imao osam skokova i šes asistencija, ali je potpuno podbacio Viktor Vembanjama. Francuz je na terenu proveo pola sata i za to vreme imao užasan šut iz igre 9/18 - 21 poena, 12 skokova. 

Minesota je nastavila sa sjajnim igrama i na svom terenu sa 101:90 savladala Jutu Džez. Karl Entoni Tauns ubacio je 32 poena uz 11 skokova, a pratio ga je Aleksander-Voker sa 20. U taboru Džezera dominirao je Simone Fontekio sa 16 poena. 

Čikago je u "Junajted Centru" posle produžetka režirao veliko iznenađenje i savladao Milvoki Bakse sa 120:113. Glavni "krivac" za trijumf Bulsa bio je Nikola Vučević koji je ubacio 29 koševa uz deset skokova i šest asistencija. 23 je dodao Vajt, a Dosunmu 14. Sa druge strane, Janis Adetokumbo ubacio je 26 uz 14 skokova, a slavo šutersko veče imao je Damijen Lilard 18 poena (1/6 za tri). 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija