• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2023

08:32

Alarm, ovo je zabrinjavajuće! Jokić progovorio o igranju za Srbiju!

profimedia

NBA

Alarm, ovo je zabrinjavajuće! Jokić progovorio o igranju za Srbiju!

Podeli vest

As Denvera i reprezentativac Srbije Nikola Jokić još ne razmišlja o Olimpijskim igrama u Parizu.

Nikola Jokić nije igrao za Srbiju na minulom Svetskom prvenstvo, a posle meča u Čikagu su ga pitali za učešće na Olimpijskim igrama. Međutim, njegov odgovori sigurno nije obradovao navijače.

- Daleko je. Neki ljudi mi stavljaju reči u usta, da sam nešto rekao što nisam. Selektor je prvi koji će znati. Uvek posle sezone porazgovaram sa familijom i timom - poručio je Nikola Jokić za RTS, kada su svi očekivali da će bez razmišljanja igrati za reprezentaciju na najvećoj svetskoj sportskoj smotri.

Moramo da podsetimo da je predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković pre nekoliko nedelja izjavio da će za "orlove" u Parizu igrati najbolji košarkaš NBA lige.

- Primetili ste da na Mundobasketu nismo igrali u najjačem sastavu. Nije igrao MVP NBA lige Nikola Jokić, najkorisniji igrač Evrolige Vasilije Micić, pa ni Nikola Kalinić. Već sam najavio da će svi igrati u Parizu, pa i Nikola Jokić - rekao je tada Maljković.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

As Denvera nije završio utakmicu sa Bulsima, jer je  isključen minut do kraja prvog poluvremena posle dobacivanja sudiji.

Protiv Bulsa je poludeo kada sudije još jednom nisu sudile faul Nikole Vučevića nad njim. Dok se vraćao u odbranu u naletu besa im je nešto rekao i dobio isključenje.Pre isključenja je imao četiri poena, devet skokova i šest asistencija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija