• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2023

05:45

Dominacijaaa! Jokić u novim patikama, ali magija je stara (VIDEO/FOTO)

tanjug/ap

NBA

Dominacijaaa! Jokić u novim patikama, ali magija je stara (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Srpski centar Nikoli Jokiću je sa dabl-dabl učinkom predvodio Denver do pete pobede na poslednjih šest mečeva, pao je Toronto - 113:104.

Nove patike, ali stari Nikola Jokić - dominira. Protiv Reptorsa je ubacio 31 poen, a imao je i 15 skokova i šest asistencija. 

Bila je ovo prva utakmica u kojoj je Nikola Jokić prešao iz Najki opreme u opremu kineskog brenda "361 Deegres" sa kojim je potpisao višegodišnji ugovor. Ništa se nije promenilo, Srbin je nastavio da dominira, maltretira rivale i oduševljava navijače.

 

 

 

 

Foto: tanjug/ap

 

 

 

 

Džamal Marej je uz našeg asa sa 20 poena bio drugi najefikasniji u redovima Denvera. Majkl Porter Džunior i Aron Gordon su imali po 12, Votson je dodao 11 sa klupe, a Kaldvel - Poup 10. Skoti Barns je zabeležio 30 poena i 10 skokova u ekipi Toronta, Paskal Siakam je stao na 18, dok su Ačiuva sa 13 i Geri Trent Džunior sa 12 jedini još bili dvocifreni.

 

 

Foto: tanjug/ap

 

 

Nisu puleni našeg trenera Darka Rajakovića imali šanse protiv raspoloženog Jokića i saigrača. Denver se za sve pitao tokom celog meča. U jednom trenutku Nagetsi su imali i "+20". Toronto se nekako vratio u život na četiri minuta do kraja. Ali, pri rezultatu 99:94, Jokić i Marej su ubacili u brzinu, odbili nalet rivala i pobegli na 108:96. Nije Toronto odustajao, ali je onda pri rezultatu 108:100 Nikola Jokić trojkom uz zvuk sirene stavio tačklu i definitivni rešio pitanje pobednika.

 

 

 

 

NBA - REZULTATI

Četvrtak

Klivlend - Juta 124:116

Indijana - Šarlot 144:113

Orlando - Majami 106:115

Filadelfija - Minesota 127:113

Bruklin - Njujork 102:121

Toronto - Denver 104:113

Čikago - LA Lejkers 124:108

Hjuston - Atlanta 127:134

Dalas - LA Klipers 111:120

Sakramento - Boston

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija