• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2024

08:45

Jokić podigao Ameriku na noge! Svi su prasnuli u smeh...

Tanjug/AP

NBA

Jokić podigao Ameriku na noge! Svi su prasnuli u smeh...

Podeli vest

Nikola Jokić je tokom meča Denver sa Šarlotom nasmejao sve navijače, kada se na semaforu pojavio zanimljiv snimak sa igračima Nagetsa.

Tokom pauze u prvoj deonici, u dvorani su pustili snimak sa pitanjem šta bi košarkaši Denvera uradili da mogu da putuju kroz vreme.

Jokićev odgovor je izdominirao. Bio je baš u njegovom stilu.

- Vratio bih se u dane gde nema video snimaka i telefona, niti bilo čega. Samo ljudi. Samo da vidim kako su ljudi ranije živeli, kada nisi mogao nikoga da nazoveš - poručio je Srbin i namsejao navijače u dvorani, ali i fanove na društvenim mržama.

 

 

Džamal Marej je vodio Nagetse sa 25 poena, Porter Džunior još 22, a Nikola Jokić je na kraju za njegove standarde imao skromnih 13, uz 11 skokova i šest asistencija.

- Nikola posebno je u drugom poluvremenu zaigrao mnogo agresivnije. To je bilo lepo videti. Gledao je ka košu, ubacivao poene i onda smo počeli da pogađamo sa svih strana. Kada do radimo, kada branimo takođe, kada Džamal, Majkl i Nikola igraju na ovom nivou, to nam dozvoljava da se raspucamo - komentarisao je posle meča trener Majkl Meloun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija