• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2024

07:38

Trener Denvera besan! NBA liga će istražiti zašto Embid nije igrao

FOTO TANJUG/ap

NBA

Trener Denvera besan! NBA liga će istražiti zašto Embid nije igrao

Podeli vest

Trener Denvera Majk Meloun veruje da će NBA liga istražiti zašto Džoel Embid nije igrao protiv njegovog tima u noći između subote i nedelje!

Svi su očekivali da će zaigrati u Koloradu protiv Denvera prvi put posle 2019. godine. Ali, kako je klub objasnio povredio se na treningu pre utakmice, pa je propustio meč, a Denver je predvođen Nikolom Jokićem slavio sa 111:105.  

Embid je bio van ekipe zbog bolova u levom kolenu. Fila nije želela da rizikuje ozbiljniju povredu najboljeg igrača, zbog čega je doneta odluka da ne igra protiv Nagetsa. Navijači Denvera su bili brutalni. Počašćen je košarkaš Filadelfije salvama zvižduka sa tribina kada se pojavio na parketu tokom samog meča. Njega to nije mnogo potreslo, stavio je ruku na uvo i tražio da ga još više vređaju, kao što to radi prvi teniser sveta Novak Đoković kada ga na navijači vređaju.

 

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džoel Embid

 

Meloun se nada se će NBA liga reagovati.

- Ne znam kako od toga da budeš aktivan dođeš da nisi. Imali smo situacije ove godine kada smo razgovarali sa ligom, a onda su nam rekli da će biti sprovedena istraga ako se to dogodi. Tako da sam siguran da ćemo videti istragu vezanu za Embida. I siguran sam da je Džoel povredio koleno protiv Indijane - kazao je Meloun.

 

Foto: Tanjug/AP

Džoel Embid

 

Ni košarkaši Denvera nisu znali šta se dešava, bili su šokirani kada su saznali da Embid neće igrati..

- Plašio sam se da bi Embidov izostanak mogao da utiče na mentalnu prednost našeg tima koji se pripremao za revanš sa MVP-ijem. Gordon je bio u fazonu "O čemu pričaš?" Rekao sam da Embid ne igra, dakle naši igrači su to saznali na zagrevanju - poručio je trener Nagetsa.

 

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

 

Nikola Jokić je meč završio sa 26 poena, 16 skokova i sedam asistencija. Džamal Marej je duel okončao sa 23 poena i sedam asistencija, dok je Majkl Porter Džunior ubacio 20, Aron Gordon je postigao 18. Pomenuti Rid je za Filu ubacio 30 poena uz 13 skokova, štop je njegov rekord karikere,  Keli Ubre Džuinior je dodao 25, Patrik Beverli i Markus Moris po 17.

 

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!
Društvo

Vesić: Beograd dobija novi tržni centar, "Evroazija" se otvara u avgustu!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da se početkom avgusta očekuje otvaranje novog kineskog tržnog centra "Evroazija" na Novom Beogradu. On je naglasio da je ovaj objekat građen apsolutno po svim standardima bezbednost, što je posebno važno ako znamo šta se dešavalo nekoliko puta u kineskim radnjama, jer su oni koristili objekte koji su stari i koji nisu ni bili namenjeni za takvu vrstu prodaje. "Sada imamo ono što zaista je važno, da budu svi bezbedni i kupci i prodavci, ali i da kupci imaju komfor kupovine. Naravno tu će biti i restorana i sve ono što imaju tržni centri", rekao je Vesić.

26.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija