• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2024

06:29

Bogdanović briljirao u dramatičnoj pobedi Atlante protiv Toronta!

Tanjug/AP

NBA

Bogdanović briljirao u dramatičnoj pobedi Atlante protiv Toronta!

Podeli vest

Srpski as Bogdan Bogdanović bio je jedan od najboljih igrača u redovima Atlante u pobedi potiv Toronta Darka Rajakovića sa 126:125.

Srpski reprezentativac je na parketu proveo 38  minuta, a postigao je 24 poena, dok je imao i četiri skoka i tri asistencije. Šuti iz igre od 63,6 odsto - 7/11, za tri poena je pogodio četiri puta iz osam pokušaja.

Inače, meč je rešen sekund pre kraja utakmice. Tre Jang je krenuo u prodor, ali je lopta udarila o tablu i dodirnula obruč, a na pravom mestu se našao Sadik Baj. Zakucao je u koš i oduševio navijače.

Trej Jang je meč završio sa 30 poena, a imao je i 12 asistencija, dok je Baj imao 26 poena i 13 skokova, centar Klint Kapela je meč završio sa dabl-dabl učinkom od 19 poena i 14 skokova, a Džejl Džonson je imao dvocifreni košgeteski učinak od 17 poena.  Skoti Barns i Džordan Nvora sa po 24 poena su bili najbolji kod Reptorsa, dok je Geri Trent ubacio 16 poena.

 

 

 

Bogdanov tim je prekinuo seriju od četiri poraza i dalje se nada plej-ofu na Istoku NBA lige, dok je Toronto  u očajnoj formi, vezao je pet poraza, a devet u poslednjih 10 kola.

 

 


 

U ostalim utakmicama, Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski nisu igrali za Oklahomu koja je poražena u Detroitu 120:104. Finiks je poražen na Floridi od Orlanda 113:98, nius pomnogla ni 44 poena Devina Bukera. 

 

NBA LIGA

Nedelja

Detroit – Oklahoma 120:104

Indijana – Memfis 116:110

Atlanta – Toronto 126:125

Orlando – Finiks 113:98

Portland – Čikago 96:104

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija