• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2024

00:07

Reakcija legendarnog Birda dovoljno govori... Jokić? Čoveče, baš je dobar! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Reakcija legendarnog Birda dovoljno govori... Jokić? Čoveče, baš je dobar! (VIDEO)

Podeli vest

Voleo bih da igram protiv njega, poručuje slavni plej Bostona.

Godinama već Nikola Jokić oduševljava svet spektakularnim potezima u NBA ligi. Dugo se u svetu košarke nije pojavio takav asistent, a mnogi srpskog reprezentativca smatraju pravim naslednikom Lerija Birda. Slavni as Bostona ostao je upamćen po izvanrednim dodavanjima zbog čega su tokom jednog podkasta iskoristili priliku da Amerikanca pitaju šta misli o centru Denvera. 

Jasno je da se radi o različitim erama svetske košarke, igra je bila potpuno drugačija, ali prema reakciji Lerija Birda jasno se zaključuje koliko je oduševljen Nikolom Jokićem. Nekoliko sekundi bivši američki reprezentativac je razmišljao da bi potom poentirao. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Edin Enciklopedija (@edinenciklopedija)

- Voleo bih da igram protiv njega, dobar je! Toliko sjajnih centara ima u istoriji... Čoveče, on je baš dobar - rekao je Leri Bird.

Foto: EPA

 

Zanimljivo, Nikola Jokić je prošle sezone mogao da izjednači rekord Lerija Birda i tri puta uzastupno ponese titulu MVP-a NBA lige. Nažalost to se nije dogodilo budući da je Džoel Embid uspeo da "iskuka" priznanje za najkorisnijeg igrača sezone. 

Nije to mnogo omelo Jokića koji je Denver predvodio do NBA titule da bi ove sezone nastavio u istom ritmu. Srpski košarkaš sada je prvi favorit da ponese MVP titulu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija