• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

24.02.2024

09:26

Jović učestvovao u masovnoj tuči! Ružne scene na meču Majamija i Nju Orelansa (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Jović učestvovao u masovnoj tuči! Ružne scene na meču Majamija i Nju Orelansa (VIDEO)

Podeli vest

Nakon nesportskog faula došlo do opšteg haosa na parketu, sudije isključile četiri igrača.

Pisali smo već o tome da je Nikola Jović kumovao u još jednoj pobedi Majamija. Srpski košarkaš ubacio je tri poena za 21 minut na parketu protiv Nju Orleansa, ali je utakmica odigrana u "Smuti King Centru" ostala u senci velike tuče košarkaša oba tima. 

Do sukoba između igrača došlo je u četvrtoj četvrtini nakon nesportskog faula Kevina Lava. Krilni centar Majamija udario je Zajona Vilijamsona, na to je odreagovao Najdži Maršal, a potom se umešao i Džimi Batler. 

Američki reprezentativac uhvatio je rivala za vrat kada je došlo do potpune eskalacije. Svi akteri meča umešali su se, nastala je ogromna gužva, gurka i tuča, a u svemu tome učestvovao je i Nikola Jović. Srpski reprezentativac želeo je da zaštiti svoje igrače, ali na svu sreću prevoladao je zdrav razum pa je nakadašnjo košarkaš Mege razdvajao učesnike tuče. 

Sve je dovelo do četiri isključenja pošto su u svlačionicu zbog tuče morali Džimi Batler i Tomas Brajant iz Majamija, dok su utakmicu ranije završili Hose Alvarado i Najdži Maršal iz tabora Nju Orleansa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija