• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

15.03.2024

19:28

Na Zapadu ništa novo! Jokić i dalje ubedljivo vodi

EPA Images

NBA

Na Zapadu ništa novo! Jokić i dalje ubedljivo vodi

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić suvereno korača ka trećoj MVP nagradi u karijeri.

NBA liga je kao i svakog petka objavila presek stanja u trci za priznanje najboljeg košarkaša lige, a centar Denver Nagetsa i dalje je vodeći i nema sumnje da će tako i osatati. 

Naime, Jokić je već nedeljama prvi na listi za MVP nagradu. Momak iz Sombora u proseku ove sezone beleži 26 poena, 12, 3 skoka i 9,2 asistencije po meču.

Iza Jokića je i dalje Šaj Gildžus-Aleksander iz Oklahome, dok je trenutno treći zvezda Milvokija Janis Adetokumbo. jedina rokada u odnosu na prošlu nedelju desila se na poziciji četiri i pet. Košarkaš Dalasa Luka Dončić je prestigao igrača Bostona Džejsona Tejtuma. 

Pored pomenute petorice u prvih deset su i dalje Domantas Sabonis iz Sakramenta, Kavaj Lenard (Los Anđeles Klipersi), zvezda Finiksa Kevin Durent, Entoni Dejvis iz Los Anđeles Lejkersa i Devin Buker (Finiks).

I dok Jokić čeka odluku hoće li i treći put u karijeri poneti laskavo priznanje, on sa Denverom suvereno korača ka odbrani titule, a u pauzi između mečeva i stigne da se opusti i provede u kafani uz rakiju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija