• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

16.03.2024

06:54

Nestvarni Micić bacio Durenta na dupe, a Amere u trans! Majstorije oduševile i slavnog asa! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Nestvarni Micić bacio Durenta na dupe, a Amere u trans! Majstorije oduševile i slavnog asa! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski plejmejker Vasilije Micić je u porazu Šarlot hornetsa od Finiks sansa 107:96 upisao 21 poen i tri asistencije za 30 minuta na parketu, a zbog brutalne partije i nestvarnih poteza o Srbinu danas bruji svet.

Vasilije Micić se razigrao za Hornetse, dizao je publiku na noge i naterao mnoge košarkaške legende i znalce da mu se poklone. Posle ličnog rekorda od 25 poena u prethodnom meču, sad je brojao do 21 protiv jednog od jačih timova u ligi.

Nakon prelepog poteza koji je Vasa izveo nad Kevinom Durentom, jednom od najboljih košarkaša svih vremena, legendarni as  je prokomentarisao igru našeg reprezentativca.

- Lukav je, zna kako da igra svoju poziciju. Pametan je, koristi prilike koje mu se ukažu. Srećan sam zbog njega - rekao je Durent.

 

 

 

 

Vasa je komentarisao igru svog suparnika i istakao da mu je on jedan od omiljenih igrača.

- Durent je jedan neverovatan igrač i jedan od mojih omiljenih. Definitivno je jedan od najtalentovanijih koje sam ikada video - rekao je Micić.

Zanimljivo je da je do odličnog učinka Srbin došao bez pogođene trojke. Oba šuta sa distance je promašio, a zabeležio je visoke procente iz igre sa (7/12) i sa linije penala (7/9).  Po jedan skok i blokada su začinile su ličnu statistiku.

Koliko Vasa puca od samopouzdanja u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu govore asistencije bez gledanja, sjajne finte i izostanak respekta nad bilo kim.

Aleksej Pokuševski je završio sa četiri poena, pet skokova i tri asistencije za 16 minuta za Hornetse, a promašio je četiri šuta za tri. Doprineo je sa pet skokova i tri asistencije.

 

 

Među najefikasnijima u Šarlotu bili su Grent Vilijams sa 20 poena i Majls Bridžes sa 17, uz 10 skokova. 

Sa druge strane, Devin Buker sa 21, Grejson Alen sa 17 i Bredli Bil sa 15 poena su poenterski bili najraspoloženiji kod pobedničkog sastava. Treba istaći Jusufa Nurkića, koji upisao dabl-dabl za goste sa 12 poena i čak 21 skokom.

Nakon ovog meča Šarlot je na 13. mestu na Istoku sa 17 pobeda i 50 poraza. Sledi im gostovanje kod Filadelfije.Finiks je sedmi na Zapadu sa 39-28.

NBA REZULTATI:

Šarlot – Finiks 96:107

Micić 21 – Buker 21

Detroit – Majami 95:108

Fontekio 24 - Adebajo 22

Toronto – Orlando 103:113

Trent 31 – Vagner 19

Nju Orleans – Los Anđeles Klipers 112:104

Vilijamson 34 – Džord 26

San Antonio – Denver 106:117

Souhan 19 – Jokić 31

Juta – Atlanta 124:122

Džordž 25 - Mari 33

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15