• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

20.03.2024

06:02

TROJKAAA! Ameri u transu, progovorili srpski! Brutalni Jokić razneo i Minesotu! (VIDEO)

Tanjug

NBA

TROJKAAA! Ameri u transu, progovorili srpski! Brutalni Jokić razneo i Minesotu! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denvera savladali su na gostovanju ekipu Minesote sa 115:112, a ponovo je fenomenalnu partiju pružio srpski as Nikola Jokić.

Maestralni Srbin bio je po ko zna koji put nezaustavljiv za protivničke irače, a meč je završio dabl-dabl učinkom, pošto je ubacio 35 poena i zabeležio 16 skokova.

Prvu asistenciju upisao je tek u poslednjoj deonici, a na kraju ih je imao dve, što je, ruku na srce, vrlo mali broj kada je Džoker u pitanju.

Iz igre je superstar Nagetsa šutirao 14/22, a ubacio je i tri trojke iz četiri pokušaja. Jedna od njih bacila je američke komentatore u trans, pa je jedan od njih povikao "trojkaaaaaa" i dodao - ovo je za navijače u Srbiji!

 

 

 

Odbrana Timbervulvsa nije imala rešenje, a iako je Denver u većem delu meča imao prednost, koja je u završnici prvog poluvremena išla čak i do +18, dozvolili su Minesoti da se vrati i uvede meč u dramatičnu završnicu.

Ipak, najbolji igrač Minesote, Entoni Edvards, promašio je šut za produžetak, a Jokić i saigrači su parket napustili sa osmehom na licu.

 

 

Pored Nikole, koji je bio ubedljivo najefikasniji sa 35 poena, odličan je bio i Majkl Porter Junior koji je utakmicu završio sa 26 poena, dok je Marej upisao 18 poena.

Sa druge strane, najagilniji u poraženom timu bio je pomenuti Entoni Edvards sa 30 postignutih poena. Na kraju, vrlo važan trijumf za tim iz Kolorada protiv direknog rivala u borbi za prvo mesto u Zapadnoj konferenciji.

NBA REZULTATI:

Orlando – Šarlot 112:92

Entoni 21 – Miler 21

Vašington – Hjuston 114:137

Bernard 16 – Grin 42

Bruklin – Nju Orleans 91:104

Tomas 25 - Vilijamson 28

San Antonio – Dalas 107:113

Džons 22 - Irving 28

Minesota – Denver 112:115

Edvards 30 - Jokić 35

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17