• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

04.04.2024

09:08

Lebron namerno udario sina Zvezdine legende! Sraman potez čuvenog košarkaša (VIDEO)

printscreen Twitter

NBA

Lebron namerno udario sina Zvezdine legende! Sraman potez čuvenog košarkaša (VIDEO)

Podeli vest

Višestruki MVP NBA lige Lebron Džejms imao je jedan užasan potez tokom duela protiv Vašingtona.

"Kralj" je u jednom momentu ove utakmice namerno laktom u glavu udario reprezentativca Izraela Denija Avdiju.

Sin Zufera Avdije, legende Crvene zvezde, našao se na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, a Džejms je svoju frustraciju istresao na njemu.

Na snimku se jasno vidi kako diže lakat i udara Avdiju, a na kraju nije ni bunio kada je dobio tehničku grešku zbog namernog faula.

Nekadašnji deveti pik na draftu je stao na liniju za slobodna bacanja, ali je zbog jakih glavobolja morao da napusti igru.

Lejkersi su duel s "čarobnjacima" dobili posle velike borbe rezultatom 125:120.

Ova utakmica ostaće u pamćenju našem Tristanu Vukčeviću koji je za 20 minuta na parketu postigao 15 poena, što je njegov rekord u Americi za sada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija