• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

06.05.2024

10:46

Sa parketa na led i obrnuto! Ludački ritam zaposlenih u čuvenoj hali (VIDEO)

AP/Photo

NBA

Sa parketa na led i obrnuto! Ludački ritam zaposlenih u čuvenoj hali (VIDEO)

Podeli vest

Verovatno i najpoznatija hala na svetu "Medison skver garden" u Njujorku će svakodnevno morati da menja svoj izgled zbog obaveza u plej-ofu košarkaškog i hokejaškog tima.

Popularna "Meka" je dom popularnim Niksima i Rendžersima, a s obzirom da su oba tima izborila doigravanje u svojim takmičenjima, radnici će svakodnevno transformisati prelepo zdanje iz ledene dvorane u košarkašku halu i obrnuto.

 

 

Prvi su na led isklizali igrači "rendžera" u prvom meču polufinala Istočne konferencije najjače hokejaške lige protiv Karolina Hurikejnsa (4:3) i poveli sa 1:0 u seriji. 

Navijači i stanovnici "velike jabuke" nadaju se istom ishodu i u noći između ponedeljka i utorka, kada voljeni Niksi budu ugostili Indijana Pejserse u prvom meču druge runde NBA plej-ofa.

Kakav god ishod tog meča bude bio, zaposlenima u "Medison skver gardenu" nema odmora, jer je Rendžersima potrebna ledena podloga za drugi meč sa Karolinom već sutradan.

Foto: AP/Photo

Duel Rednžersa i Hurikejnsa u "Medison skver gardenu"

Kao što je bio slučaj sinoć, tako će spektakularna transformacija morati da se dogodi još jednom, zato što košarkaši nastupaju opet u noći između utorka i srede.

Ukoliko pomenuti predstavnici Njujorka ne uspeju da okončaju svoje serije u četiri utakmice, sledi im povratak na Osmu aveniju i nove muke za radnike zadužene za teren.

Često publika zaboravi da iza svakog uspešnog tima stoji čitav tim savršeno organizovanih ljudi, a gospoda iz "Medisona" će se narednih dana baš naraditi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija