• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

08.05.2024

10:17

Pale vatru pred treći meč! Edvards i Tauns ponižavali Nagetse (VIDEO)

Tanjug/AP Photo

NBA

Pale vatru pred treći meč! Edvards i Tauns ponižavali Nagetse (VIDEO)

Podeli vest

Entoni Edvards i Karl Entoni Tauns, zvezde Minesote, provocirali su i ponižavli Nagetse tokom druge utakmice polufinala Zapadne konferencije.

Košarkaši Minesote stekli su veliki prednost u polufinalnoj seriji na Zapadu protiv Denvera. Napavili su dva brejka, pošto su dobili oba meča u "Bol areni", dok su u drugom (106:80) praktično ponizili šampiona koji je tokom meča bio u minusu čak 32 poena.

Međutim, nisu se Edvards i Tauns ponašali baš sportski. Nadigrali su rivala, ali im to nije bilo dovoljno. Na društvenim mrežama su uspeli da dešifruju šta su rekli Entoni Edvards i Karl Entoni Tauns posle jedne akcije. Edvards, koji je utakmicu završio sa 27 poena, kao i Tauns, rekao je u naletu zadovljstva:

Foto: Tanjug/AP Photo

Entoni Edvards

 

- Idemo, jebe*o idemo! Prašimo im guzi*e - vikao je Edvards.

Na to mu je odgovorio Tauns:

- Mama, to je taj čovek.

 Edvards se okrenuo navijačima Denvera i poručio im:

- Idite kući!

 

 

 

Što je najgore, bilo je navijača koji su ga poslušali, pa su pre kraja utakmice napustili halu, čak i onih koji su u momentima besa na svoje igrače skandriali "Edvards MVP".

Foto: tanjug/ap

Nikola Jokić je bio nemoćan protiv Minesote

 

Foto: Tanjug/AP Photo

Karl Entoni Tauns

 


Denvera čeka težak zadatak ako žele da odbrane prsten. Pred njima su pakleni mečevi na parketu Timbervulvsa, a samo pet ekipa se vratilo posle gubitka dve utakmice na svom parketu u plej-of seriji. Denver mora da uradi ono što su uspeli Los Anđeles Lejkersi protiv Golden Stejt Voriorsa 1969. godine, Hjuston Roketsi su se posle 2:0 vratili protiv Finiks Sansa 1994. godine, a Dalas Maveriksi 2005. godine kada su igrali sa Roketsima. Seltiksi su se posle minus dva vratili 2017. godine u duelu sa Čikagom, a poslednji koji su uspeli da uzvrate udarac nakon dva poraza na svom terenu bili su Klipersi 2021. godine protiv Dalas Maveriksa 2021. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati
Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno.

19.05.2024

12:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12