• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

13.05.2024

09:54

Nikad ne potcenjuj srce šampiona! Moćne reči trenera Denvera!

profimedia

NBA

Nikad ne potcenjuj srce šampiona! Moćne reči trenera Denvera!

Podeli vest

Trener Denvera Majkl Meloun je na u konferenciji za medije posle trijumfa nad Minesotom citirao čuvenog trenera Rudija Tomjanovića, dvostrukog NBA šampiona sa Hjuston Roketsima devedesetih.

Nagetsi su pobedili Minesota Timbervulfse 115:107 na teškom gostovanju i izjednačili rezultat u polufinalnoj plej-of seriji zapadne konferencije na 2:2.

Glavni strateg tima iz Kolorada je izjavio da njegovi puleni moraju da imaju odgovore na sve izazove, a konferenciju je počeo čuvenom izjavom Rudija Tomljanovića.

- Nikad ne potcenjujte srce šampiona. Prošle godine smo u finalu pobedili dva puta u Majamiju. Ovaj tim je testiran iznova i iznova i odgovaramo na sve što se pred nama nađe. Ova serija je daleko od gotove, ne slavimo uopšte. Ono što vidim jeste da ova ekipa veruje u sebe i jedni u druge. Onako kako treba da igra šampionski tim - istakao je Meloun.

Istakao je koliko Nagetsima znači tandem koji čine Nikola Jokić i Džamal Marej.

- Osam godina iskustva zajedničkog igranja. Dugo su efikasni u čitanju međusobne igre i odbrane. Nije im važno ko uzima šut, već da se učini pravi potez. Defanzicni Minesote su bili potpuno uz Marija i on je uspevao da ga nađe u tom 'džepu'. Kad se to desi, kao da uzmete Rubikovu kocku, svašta može da se desi: lob, pas za otvorenu trojku ili jedan od najboljih flotera u NBA ligi. Uvek se toj akciji okrenemo i godinama su vrhunski u tome - zaključio je Maloun.

Peti meč je na programu u noći između utorka i srede u 04.30 po srednjeevropskom vremenu. U finale ide ekipa koja prva dođe do četiri pobede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija