• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

04.09.2024

19:50

Legenda Lejkersa se pobunila i oplela po Dončiću: Ne treba nam, moramo prvo da mu uzmemo pivo iz ruku!

AP/Photo

NBA

Legenda Lejkersa se pobunila i oplela po Dončiću: Ne treba nam, moramo prvo da mu uzmemo pivo iz ruku!

Podeli vest

Nije neko ko ostaje u formi, poručuje Robert Ori.

Odjeknula je Amerikom vest da su vlasnici Los Anđeles Lejkersa označili Luku Dončića kao novo lice franšize. Plan je da slovenački košarkaš nasledi Lebrona Džejmsa i "jezeraše" povede ka novim uspesima. Navijači u Kaliforniji su oduševljeni, ali se sa idejom čelnika kluba ne slaže legendarni - Robert Ori. 

Slavni Amerikanac je tokom šest sezona nosio dres Lejkersa i uspeo da osvoji dva NBA prstena u dresu "jezeraša". Mnogi ga smatraju jednim od najboljih šutera u ključnim momentima, a na iznenađenje svih - Ori se ne slaže sa idejom da Dončić obuče dres Los Anđelesa.

- Treba razmišljati o budućnosti... Luka će imati 31 ili 32 godine kada mu istekne ugovor sa Dalasom, nije najbolji defanzivac i to bi bio ogroman problem za Lejkerse. Potrebna nam je atleta koja igra odbranu, a Luka to nije. Može da pogađa u rangu najbolji, ali isto tako pre dolaska moramo da mu uzmemo pivo iz ruku jer nije neko ko ostaje u formi. Takav igrač nam ne treba - rekao je Ori u svom podkastu. 

Slovenački reprezentativac član je Dalasa od 2018. godine kada je draftofan. Aktuelni ugovor ističe mu 2026. a prethodne sezone je Maverikse predvodio do finala NBA lige. Tamo ih je u seriji savladao Boston. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija