• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

30.09.2024

08:15

Burek i jogurt pred put u Ameriku! Jokić uhvaćen u pekari, devojke bile u šoku (FOTO)

AP/Photo

NBA

Burek i jogurt pred put u Ameriku! Jokić uhvaćen u pekari, devojke bile u šoku (FOTO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić se vratio u Sjedinjene Američke Države i počeo pripreme sa Denverom za novu NBA sezonu, a pre puta je svratio u pekaru.

Dve učenice Srednje medicinske škola ”Dr Ružica Rip" primetile su Nikolu Jokića u jednoj somborskoj pekari. Pre početka sezone i strogog režima što se tiče ishrane i treninga, Nikola je dao sebi odušak u lokalnoj pekari. Taman pred put da - burek i jogurt!

Devojke su se stidele da ga zamole za fotografiju, nisu želele da ga prekidaju, pa su ga samo slikale radi uspomene.

Bile smo oduševljene kad smo ga videle. Naravno da smo ga poznale, njega svako poznaje, a i ne možeš da ga ne zapaziš, jer niko u Somboru nije tako visok kao on. Kupio je burek, đevrek i jogurt -  ispričala je jedna od učenica za "Večernje novosti" koja je ostala zabezeknuta kada su najboljeg svetskog košarkaša videle u pekari. 

 

 

 

 

Upravo zbog bureka ga je nekada prekoravao i bivši trener Dejan Milojević koji mu je i zabranio jedno vreme da jede.

- Angažovali smo nutricionistu i naš kondicioni trener Marko Ćosić, koji je zaista vrhunski trener, napravio je fantastičan program rada. Drugo, odredio je režim ishrane, a mi smo se ubili radeći na tome, ali videli smo da to ne ide u očekivanom smeru. I onda shvatimo da on doručkuje pola kile bureka i popije flašu koka-kole za ceo dan. Tada shvatiš da to mora da se promeni. Sa Ćosom je mnogo promenio telo i Ćosa je mnogo zaslužan što je on došao na nivo da može da se bavi profesionalnim sportom - rekao je pre nekoliko godina Milojević, koji je početkom 2024. preminuo u 47. godini nakon što mu je pozlilo pred utakmicu Golden Stejta protiv Jute.

Nova sezona u NBA počinje 22. oktobra, a trostruki MVP najjače košarkaške lige na svetu je posle osvajanja bronze na Olimpijskim igrama u Parizu iskoristio vreme da se odmori i uživa sa porodicom pred izazove koji ga očekuju.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

(VIDEO) Na Zapadu postoji demokratija, ali kada je izvoze, postaje teška represija! Afričke i južnoameričke zemlje počinju da se bune i bude protiv hegemona!
Live TV

(VIDEO) Na Zapadu postoji demokratija, ali kada je izvoze, postaje teška represija! Afričke i južnoameričke zemlje počinju da se bune i bude protiv hegemona!

Nije malo kada kažemo da je predsednik Vučić održao istorijski govor u Njujorku. Danas je sedam dana od kako su predsednik i njegovi saradnici otišli u Njujork. Da li će ovo predstavljati buđenje lidera manjih lidera kako bi se stvorila protivteža zapadnim silama? Na ovu temu u specijalnom programu govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost.

29.09.2024

21:54

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)
Live TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)

Da li woke kultura može da ugrozi srpsku tradiciju? Šta je uopšte woke kultura o kojoj je govorio i predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su javni komentator Biljana Šahrimanjan Obradović, urednik "Optimist magazina" Predrag Azdejković i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec.

29.09.2024

19:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija