• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

07.10.2024

15:42

Micić nastavio dobru formu iz Pariza! Trener Šarlota prezadovoljan

AP/Photo

NBA

Micić nastavio dobru formu iz Pariza! Trener Šarlota prezadovoljan

Podeli vest

Odlične partije u dresu reprezentacije Srbije letos na Olimpijskim igrama, Vasilije Micić je nastavio u ekipi Šarlot Hornetsa, na opšte zadovoljstvo trenera Čarlsa Lija.

Američki stručnjak je klupu "stršljena" preuzeo od Stiva Kliforda početkom ove sezone i već sada uviđa zašto je popularni Vasa imao prostora kod njegovog prethodnika.

Nakon predsezonskog meča Šarlota i Njujorka (109:111), Srbin se istakao sa osam poena, tri skoka i pet asistencija.

Foto: AP/Photo

Čarls Li

- Vasilije je kao sunđer i pomaže mi da budem bolji trener. Rekao bih da je od velike pomoći. Potrebno je samo da mu date loptu u ruke i on će već znati šta i kako sa njom da učini. Ima izvrstan pregled igre i igra u pravom tempu. Veliki je luksuz imati igrača koji je miran u teškim situacijama - rekao je Li.

Podsećamo, prvi plejmejker "orlova" je prošle sezone trejdovan u Hornetse iz Oklahoma siti Tandera zajedno sa Aleksejom Pokuševskim, ali je, za razliku od zemljaka, dobio priliku i dobar deo minuta povređenog Lamela Bola.

Glavna zvezda je početkom nove sezone spremna za igru, ali će Micić, po svoj prilici, i kod novog trenera imati mesto u rotaciji.

Srbin je završio sa 10,8 poena uz 6,2 asistencije sa prosekom od 27,2 minuta po utakmici.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Vučić sutra na Samitu lidera Brdo-Brioni procesa u Tivtu
Politika

Vučić sutra na Samitu lidera Brdo-Brioni procesa u Tivtu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće sutra na Samitu lidera Brdo-Brioni procesa u Tivtu čiji domaćin je predsednik Crne Gore Jakov Milatović. Tokom Samita, koji se u Porto Montenegro održava danas i sutra, biće održana i plenarna sednica, na kojoj će se razgovarati o pitanjima unapređenja saradnje zemalja Zapadnog Balkana sa zemljama članicama EU, saopšteno je ranije iz Kabineta crnogorskog predsednika.

07.10.2024

18:02

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija