• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

19.10.2024

10:50

Šou može da počne! Jović 11 poena u poslednjem meču pred početak NBA sezone

Tanjug/AP

NBA

Šou može da počne! Jović 11 poena u poslednjem meču pred početak NBA sezone

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jović postigao je jedanaest poena u pobedi Majamija na gostovanju u Memfisu rezultatom 114:109 u poslednjem predsezonskom meču pred start NBA lige.

Majami je predsezonu okončao sa maksimalne četiri pobede, a Jović je bio veoma zapažen u Memfisu.

Srpski reprezentativac je za ukupno 14 minuta na parketu postigao 11 poena uz jednu uhvaćenu loptu i četiri asistencije. Imao je 4/7 iz igre, 1/3 za tri poena i 2/2 sa linije slobodnih bacanja.

Džoš Kristofer je predvodio Majami sa 17 poena, Nasir Litl je postigao 15, a Pele Larson 14. U timu Memfisa po 19 poena postigli su Santi Adama odnosno Dezmond Bejn.

Predsezona je noćas zavšena, a 22. oktobra počinje regularna sezona NBA lige. 

Rezultati predsezonskih mečeva: Memfis - Majami 109:114, Orlando - Filadelfija 114:99, Vašington - Njujork 118:117, Bruklin - Toronto 112:116, Čikago - Klivlend 139:137 posle produžetka (130:130), Portland - Juta 124:86, Golden Stejt - LA Lejkers 132:74.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Drama u Americi! "Niko neće preživeti!"
Planeta

Drama u Americi! "Niko neće preživeti!"

Avio-kompanija Delta erlajns suočila se sa ozbiljnom pretnjom nakon što se na mreži Iks pojavila objava u kojoj se tvrdi da su u pet njenih aviona postavljene bombe, uz upozorenje da "niko neće preživeti".

19.10.2024

13:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija