• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

23.10.2024

09:31

Istorija je ispisana! Lebron Džejms i njegov sin prvi otac i sin koji su zajedno zaigrali u NBA ligi! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Istorija je ispisana! Lebron Džejms i njegov sin prvi otac i sin koji su zajedno zaigrali u NBA ligi! (VIDEO)

Podeli vest

Lebron Džejms i njegov sin Broni Džejms ispisali su istoriju NBA lige igrajući zajedno u dresu Los Anđeles Lejkersa.

U meču protiv Minesota Timbervulvsa, Lejkersi su slavili rezultatom 110:103, a ova utakmica će se dugo pamtiti kao dan kada je otac i sin tandem stao rame uz rame na najvećoj košarkaškoj sceni.

Duel između Lejkersa i Vulvsa bio je prepun atraktivnih poteza i napetih trenutaka, sa čak dve velike promene rezultata. Ipak, na kraju, tim iz Los Anđelesa je uspeo da dođe do sigurne pobede.

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms i Broni

Kako je najavio novi trener Džej Džej Redik, najbolji igrač na terenu bio je Entoni Dejvis sa impresivnih 36 poena, 16 skokova, četiri asistencije i tri blokade. Rui Hačimura dodao je 18 poena, dok je Ostin Rivs upisao 12 poena, devet skokova i četiri asistencije.

Lebron i Broni su zajedničkim snagama ubacili 16 poena, pet skokova i četiri asistencije, a mladi Broni je igrao tri minuta u drugoj četvrtini, zabeleživši jedan skok. Iako je proveo kratko vreme na terenu, činjenica da su otac i sin zajedno igrali NBA utakmicu ostaje urezana u istoriji.

Za Timbervulvse, najbolji je bio Entoni Edvards sa 27 poena i šest skokova, dok je Džulijus Rendl postigao 16 poena i zabeležio devet skokova. Rudi Gober je dodao 13 poena i 14 skokova, ali to nije bilo dovoljno da spreči poraz svog tima.

Lejkersi se već za tri dana sastaju sa Finiks Sansima, dok Vulvsi prekosutra igraju protiv Sakramento Kingsa.

U prvom meču večeri, Boston Seltiksi su ubedljivo savladali Njujork Nikse sa 132:109, a Džejson Tejtum je bio najbolji pojedinac sa 37 poena i 10 asistencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija