• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

28.10.2024

14:51

Srbija neće spavati! Bogdan stiže kod Jokića u Denver?

Starsportphoto

NBA

Srbija neće spavati! Bogdan stiže kod Jokića u Denver?

Podeli vest

Bomba iz NBA lige! Kako navodi specijalizovani košarkaši sajt "KlačPoints", kapiten reprezentacije Srbije i košarkaš Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović jedna je od opcija da pojača Denver Nagetse i da tako postane "desna ruka" svom prijatelju iz nacionalnog tima, Nikoli Jokiću!

Denver od početka sezone igra jako loše i navijači vape za pojačanjima, naročito na niskim pozicijama. Očigledno je da Nikola Jokić praktično sam vuče tim iz Kolorada, što su primetili i navijači, ali ni to ne može da traje doveka, pa su mu u ovom momentu preko potrebni saigrači od poverenja.

Prema navodima "KlačPointsa", Bogdan Bogdanović bi mogao da bude jedna od opcija za bekovske pozicije. Navodno, u Denveru razmišljaju da trejduju Majkla Porter Džuniora za dva igrača sa manjim ugovorom, a ako bi ulazili u posao sa Atlantom, logično je da bi pokušali da dovedu Bogdanovića, što bi i Jokiću itekako odgovaralo.

Pomenuti sajt napravio je analizu koja bi to pojačanja najviše odgovarala Denveru i Bogdana su izdvojili kao opciju broj jedan. Između ostalog, tu su još Tim Hardavej Džunior, Džeremi Grent, Luk Kenard, Dankan Robinson i Eron Nesmit.

Ako bi se Jokić pitao, a sigurni smo da hoće, onda praktično ne postoji dilema koga će Nagetsi juriti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ClutchPoints (@clutchpoints)

Navijačima su samo dve utakmice bile dovoljne da društvene mreže preplave kritikama, ali i apelima za generalnog menadžera Kalvina Buta da najboljem centru na svetu što pre obezbedi adekvatnu podršku.

"Probudio sam se i shvatio da je ovo od ogromnog značaja za Nagetse - Nikoli Jokiću je potrebna pomoć. On jeste sjajan, ali ne može sve sam", poručio je jedan od fanova Denvera.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set