• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2023

11:26

NALUPETAO SE KAO NIKAD! Ovaj baš MRZI Novaka, ima da crkne od muke jer je bolji od Rodžera!

EPAIMAGES/tanjug/ap

Novak Đoković

NALUPETAO SE KAO NIKAD! Ovaj baš MRZI Novaka, ima da crkne od muke jer je bolji od Rodžera!

Podeli vest

Bivši italijanski teniser Adriano Panata nije veliki fan Novaka Đokovića, pa ne čudi što kaže da za njega Srbin nikad neće biti najbolji teniser u istoriji.

Srpski teniser u nedelju je postao najbolji teniser ikada, osvojio je 23. grend slem, treći na Rolan Garosu i ostavio iza sebe Rafaela Nadala (22) i Rodžera Federera (20).

Adriano Panata, osvajač Rolan Garosa iz 1976. je miljenika Rodžera Federera proglasio najboljim ikada, a to što ima manje grend slem trofeja od Novaka Đokovića ga ne zanima. 

Foto: EPAIMAGES

Adriano Panata

- Samo ću izneti lično mišljenje. Za mene se ništa ne menja, koliko god titula osvojio Novak Đoković, jer svako stvari vidi drugačije. Tema "velike trojke“ je malo preterana i stalno se priča ko je najveći svih vremena. Pa ja ću onda reći da je Federer najveći i niko ne može da promeni moje mišljenje. Novak možda ima najviše slem pehara u ovom trenutku, ali ljudi stvarno vole Rodžera i tako će uvek biti - rekao je Panata.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, najbolji ikada

Federer je karijeru završio sa 20 osvojenih Gren slem trofeja, dok Rafael Nadal ima jedan manje od Novaka. Nole je apsolutni favorit za kalendarski grend slem, što bi samo bio šlag na torti.

- Ako se smatra da je Srbin najbolji, dobro, pozabavićemo se time, nije to ništa strašno. Stvar je u tome što je ova tema malo preterana, a hoćete li biti najveći zavisi od mnogo faktora. Kao što sam već rekao, uopšte me ne zanima koliko će trofeja Đoković da osvoji, jer za mene će Rodžer Federer uvek biti najveći teniser u istoriji -  naglasio je Panata, koji je u karijeri osvojio deset titula.

Foto: Tanjug/AP

 

Italijan je pre godinu dana jasno reka da ne voli Srbina.

- Novak Đoković? Nemam ništa protiv njega, ali ga ne volim. U poslednje dve godine nije doneo nijednu pravu odluku. Imao je i neke nepopularne izjave - rekao je on.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 1 godinu

U pravu je da nije imao prave odluke naročito kad je poklonio milion evra Italiji. Zaboravio je da su nama Italijani iz Aviana poklanjali krstareće rakete.???

Ivan

pre 1 godinu

pa onda zabaru kreiraj titulu najvoljeniji pa je dodeli svom Rodzeru. Zato i postoje pravila i rezultati da se vidi ko je pobedio. Daj Rodzera na evroviziju :)

Makro

pre 1 godinu

Posteno ,za njega je Majami prvak NBA lige,nema veze moze Denver da pogodi vise koseva ali Majami je sampion...Jadno da jadnije ne moze gopodine Panata

Teniser

pre 1 godinu

Svašta, ne razumem zašto uopšte objavljujete komentare potpuno nebitnih likova koji apsolutno ne zaslužuju nikakvu pažnju, kao da nekoga zanima koga voli neki Panata ... Čuj budale, za njega rezultati, broj titula, broj nedelja na #1, međusobni skor i ostale statistike ne znače ništa i nisu bitni, bitno je to što ON smatra da je Federer najbolji ...

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija