• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2023

06:41

NEOČEKIVAN PREOKRET, SVET NE MOŽE DA VERUJE! Britanci ovog puta nisu zabili nož u leđa Đokoviću!

reuters

Novak Đoković

NEOČEKIVAN PREOKRET, SVET NE MOŽE DA VERUJE! Britanci ovog puta nisu zabili nož u leđa Đokoviću!

Podeli vest

Karlos Alkaraz je osvojio titulu u Kvinsu čime se vratio na prvo mesto ATP liste, ali desilo se nešto zaista neverovatno! Novinari BBC odbili su da priznaju da srpski teniser više nije najbolji na svetu.

Englezi jedva čekaju da potkače Novaka Đokovića, danima lobiraju i plasiraju priču da nije najbolji ikada, nakon što je na Rolan Garosu osvojio rekordni 23. grend slem, pa ovo zaista jeste neverovatna vest. Španac je od ponedeljka prvi sa 7,675 bodova, dok je Novak Đoković drugi sa 7,595 bodova. Ali, ne i za novinare BBC.

Za Engleze je Đoković prvi 

Novinari BBC Endrju Kesl i Džon Lojd odbijaju da priznaju da je Španac najbolji, iako je prvi na listi nedelju dana pre početka Vimbldona. Inače, Kesl (59) je bivši teniser, svojevremeno i najbolje rangirani britanski igrač, dok je Džon Lojd (68) je takođe bivši teniser, bio je 21. na svetu 1978, a najbolji britanski igrač jedno vreme. 

- Karlos će možda biti svetski broj 1 posle Kvinsa, ali dozvolite mi da kažem sledeće: on može da bude broj 1 na papiru, ali što se tiče igre, što se tiče svlačionice, postoji samo jedan svetski broj 1! A to je još uvek Novak Đoković! - rekao je Kesl.

Lojd je samo kratko dodao:

- Tako je!

Foto: reuters

Englezi su konačno na strani Novaka Đokovića

Potom je Endrju objasnio zašto smatra da je Đoković najbolji.

- Đoković možda neće zvanično biti najbolji, ali je Novak taj koji brani šampionsku titulu na Vimbldonu, a pritom je osvojio i Australijan open i Rolan Garos, na kome je pobedio Alkaraza u polufinalu. Karlos sada sjajno vraća servise, služi ga taj "ritern" cele nedelje, ali čovek koji najbolje vraća servise stiže na Vimbldon kao sedmostruki šampion. Smešno je koliko je Novak Đoković fascinantan i pritom sve što radi, radi na tako poseban, tih način - rekao je Kels, a Lojd je potvrdio svaku njegovu reč i to na britanskom javnom servisu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?
Politika

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ljudi iz crnogorskog rukovodstva govore stranim predstavnicima da je rezolucija o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu doneta pod pritiskom Beograda i upitao predsednika Crne Gore i predsednika Vlade te zemlje da li ih je ikada pozvao telefonom da vrši pritisak na njih i da li je ta rezolucija bila njegova ideja.

03.07.2024

12:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija