• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2023

11:10

BRUKA I SRAMOTA, ENGLEZI PONIŽAVAJU NAŠEG NOLETA! Prave se da ŠAMPION ne postoji! (VIDEO)

EPAIMAGES

Novak Đoković

BRUKA I SRAMOTA, ENGLEZI PONIŽAVAJU NAŠEG NOLETA! Prave se da ŠAMPION ne postoji! (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković ponovo se nalazi na udaru zavidnih i zlobnih Engleza!

Srpski teniser osvojio je Rolan Garos, trenutno odmara u Portugalu, a već od 3. do 16. jula očekuje ga odbrana trofeja ma Vimbldonu.

Naš Nole osvojio je sedam pehara na nezvaničnom svetskom prvenstvu u tenisu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

 

Osvojio je četiri uzastopna Vimbldona (2020. nije održan zbog epidemije koronavirusa prim. nov), ali ni to nije dovoljno da ga zvanični Instagram nalog trećeg grend slema sezone uvrsti u promo video!

Novakova slika pojavljuje se samo nakratko na samom kraju videa, dok se gotovo svima, pa i onima koji nisu prišli peharu, daje mnogo veći prostor kao i detlaji sa njihov mečeva.

Video počinje sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, zatim se prisećaju legendi Bjrona Borga i Džona Mekinroa.

Tu su, zasluženo, i sestre Venus i Serena Vilijams, a onda možemo videti Nika Kirjosa, Ons Žabur, Karlosa Alkaraza, Igu Švjontek i Feliksa Ožea Alijasima, tenisere koji zajedno nemaju nijedan trofej sa VImbldona.

Ono što je sigurno je da se Novak ne potresa, već da će mu ovakav sraman potez biti još veća motivacija da ponovo slavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bisa

pre 10 meseci

Kao da je Noletu stalo do britanske podmukle ..licemerne i sramne stampe.Nikada ga nisu intereesovali njihovi demoni ali, oni su najužasniji za celi svet..zapamtite . Sva razaranja sveta prvo se kuvaju u Uk pa se razmnožavaju dalje. Nole ,9samo ide na W da uzme pehar..2000 bodova i "zahvali im se u njihovom stilu..kako ih obozava ..kako su najdivnija (podmukla.. pokvarena.. prljava publika)..sto ga podržavaju i aplaudiraju,,,tokom tura i tako ih matira.Jer iz tog Ukrajina su bila naređenja da nas bombarduju..nikada to ne zaboravite dragi srbski narode..NIKADAAAAAAA..treba London. NEW YORK I WASINGTON sravniti sa zemljom da zavlada mir u svetu.

Jozo daj vode

pre 10 meseci

Ma samo nek uzme i ovaj vimbldon pa nek oni pričaju šta im je volja

Milojko

pre 10 meseci

Oni će plakat,a on će ih je.at na vimbldonu ...

Ljuba

pre 10 meseci

Boli ih što nije uzeo njihovo državljanstvo i što im dere tenisere. Jadnici.

Ratko

pre 10 meseci

A STA CUDI ,TA BRITASKA STOKA OSTACE UVEK STOKA I NISTA VISE .I ZNA SE DA NAS NE VOLE JER SMO ZA NJIH GOSPODA.........

Baki

pre 10 meseci

Jedino što mogu glupi englezi da ga poljube u dupe i popuše znate već šta da ne psujem zbog dece !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija