• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2023

06:11

ENGLEZI SABOTIRAJU ĐOKOVIĆA, NA DRUŠTVENIM MREŽAMA TOTALNI HAOS: Sramota, patetično, odvratno...

reuters

Novak Đoković

ENGLEZI SABOTIRAJU ĐOKOVIĆA, NA DRUŠTVENIM MREŽAMA TOTALNI HAOS: Sramota, patetično, odvratno...

Podeli vest

Navijači Novaka Đokovića besni su na organizatore Vimbldona, jer svesno ignorišu prvog tenisera sveta u promotivnim video klipovima i bilbordima pred početak nezvaničnog prvenstva sveta u tenisu.


Novak Đoković je prošle sezone osvojio Vimbldon, braniće trofej i boriti se za osmu titulu u Londonu kojom bi se izjednačio sa ljubimcem tamošnje publike Rodžerom Federerom.

Jasno je svima da Englezi mrze Novaka iz dna duše, od osvajanja 23. grend slema ne prestaju sa napadima, provokacijama i širenjem retorike da Srbin nije najveći teniser ikada. Pred početak Vimbldona (3.jul do 16.jula) nastavljaju da se brukaju i ponižavaju. Njihov cilj je jasan, sprečiti Novaka da dođe do 24. grend slema, osmog u Londonu, izbaciti ga iz koloseka. Očigledno je ovo samo početak plana, da pokušaju da sabotiraju Novaka, ko zna šta ga čeka kada počne turnir. Ali, zaboravili su jednu bitnu činjenicu, da je ovo pogrešan način. Samo će dodatno razbesneti Novaka, videli smo da su to uradili na Rolan Garosu, kada su ga otpisali, a on je izdominirao na terenu i osvojio 23. grend slem.

Foto: REUTERS/Toby Melville

Novak Đoković obožava travu u Londonu

Englezi su prvo objavili promotivni video snimak kao najavu ovog turnira, a na njemu dominiraju Rafael Nadal i Rodžer Federer, koji neće ni učestvovati na turniru. Jedan je povređen drugi u penziji. Tu su i Bjorn Borg, Džim Konors, kao i Karlos Alkaraz. Novak je dobio tek jedan sekund, i to samo zbog toga što je aktuelni šampion, a na bolbordu ga i nema.

Fanovi našeg asa na društvenim mrežama su napravili haos, traže objašnjenje od Engleze za ovo podle poteze.

"Gde je Novak?", u šoku su navijači prvog tenisera sveta na društvenim mrežama.

 

 

"Zašto nema šampiona četiri poslednja Vimbldona?!"

 

 

 

 "Ovako ćete samo da razbesnite Novaka da pobedi i ove godine. Bravo za Vimbldon. Jedna stvar je sigurna, kada ideš protiv Novaka, on postaje samo bolji".

 

 

 "Neverovatno je da nema Novaka, da li ste stvarno toliko ogorčeni", "Ovo je odvratno, znao sam da ga Britanci ne vole, ali ovo prevazilazi sve granice pristojnosti", "Da li ste ozbiljni? Patetično", neki su od komentara navijača našeg tenisera na društvenim mržama.

 

 

 

"Trebalo bi da vas je sramota. Sedmostruki šampion je izostavljen.Upravo je osovjio 23. grend slem i brani titulu. Kako se usuđujete da ga ovako tretirate, da ga nepoštujete".

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 1 godinu

Toliko o gospodskom sportu! Najveci licimeri i spletkaroši su "gospoda", o Englezima da ne govorimo to je svima jasno!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija