• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2023

20:08

KAD NEMA FEDERERA DOBAR JE I NOVAK... Italijan KRADE od ĐOKOVIĆA!

REUTERS/Toby Melville

Novak Đoković

KAD NEMA FEDERERA DOBAR JE I NOVAK... Italijan KRADE od ĐOKOVIĆA!

Podeli vest

Italijanski teniser Janik Siner "krade" trikove od Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Era velike trojke, makar dva njena člana, bliži se kraju. Rodžer Federer završio je svoju karijeru prošle sezone, Rafael Nadal će to učiniti naredne godine nakon Olimpijskih igara, a jedini koji već više od decenije uspeva da se održi na najvišem nivou je Novak Đoković.

Srpski teniser nedavno je osvojio 23. grend slem titulu zbog čega ga mnogi smatraju za najboljeg svih vremena, te ne čudi odluka Janika Sinera da od Đokovića, ali i ostala dva člana velike trojke "krade" trikove kako bi postao što bolji igrač. 

– Voleo bih da mogu da odigram zvaničan meč sa Rodžerom Federerom, ali to više nije moguće. Zato se trudim da gledam što više treninga i mečeva Novaka Đokovića i Rafaela Nadala - rekao je Janik Siner. 

Foto: EPA

Posle sjajnog učinka prošle godine, od Sinera se mnogo očekuje na Vimbldonu ove godine. Ipak, brigu za njegove navijače izazvala je činjenica da je Siner predao svoj meč četvrtfinala u Haleu, a detalji o njegovoj povredi nisu poznati. 

– Protiv Gaskea i Sonega igrao sam po tri seta i sve bolje sam se osećao. Očigledno je da što više vremena provodim na travi, to bolje igram. Ova podloga mi više smeta sa psihološkog nego fizičkog aspekta. Malo je prebacivanja u poenima i uvek morate da bude maksimalno spremni i da reagujete veoma brzo. Međutim, znam da umem da igram na travi i samo je pitanje vremena kada ću to i uspeti - dodao je Siner. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija