• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2023

06:44

AMERIČKI TRENER IZABRAO ŠPANCA PRE SRBINA! Anakon: Alkaraz ima najbolju šansu da izbaci Đokovića

printscreen

Novak Đoković

AMERIČKI TRENER IZABRAO ŠPANCA PRE SRBINA! Anakon: Alkaraz ima najbolju šansu da izbaci Đokovića

Podeli vest

Američki trener Pol Anakon govorio je o Novaku Đokoviću i mogućnostima da li neko može da ga zaustavi na putu ka novoj titulu na Vimbldonu.

Đoković u London stiže kao apsolutni favorit i to pošto je nedavno na Rolan Garosu stigao do rekordne 23. grend slem titule, čime je i zvanično postao najbolji teniser svih vremena.

Ipak, nekadašnji trener Rodžera Federera i Pita Samprasa smatra da Nole nije nedodirljiv i da će mu najveća pretnja na Vimbldonu biti Karlos Alkaraz. Anakon smatra da 20-godišnji Španac, koji je namučio Đokovića u finalu Rolan Garosa, može da mu pomrsi račune i u Londonu. 

Foto: EPAIMAGES

Pol Anakon veruje da Alakaraz može da zaustavi Đokovića

- Pa, pitanje je da li neko može da izbaci Novaka, zar ne? Mnogo će zavisiti od žreba i mečeva. I dalje mislim da je jedini igrač koji bi mogao da eliminiše Novaka je momak po imenu Karlitos Alkaraz - rekao je Anakon i dodao:

- Samo zato što Alkaraz može da vam naudi na različite načine. Postoji mnogo igrača koji na travi imaju šanse, ali da to urade u meču na tri dobijena seta i to na grend slemu, to je veoma teško. Mislim da Alkaraz ima najbolju šansu da izbaci Novaka - jasan je bivši američki teniser.

Novak će pokušati da stigne do osmog pehara na vimbldonskoj travi, čime bi se izjednačio sa rekorderom Rodžerom Federerom. Inače, srpski as već 28 mečeva ne zna za poraz na terenima "Ol Ingland kluba".

Vimbldon je na programu od 3. do 16. jula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija