• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2023

07:21

MISTERIOZNI NOLE! Ovako hvata zalet za titulu na Vimbldonu, navijači u transu! (VIDEO)

Instagram/Novak Đoković

Novak Đoković

MISTERIOZNI NOLE! Ovako hvata zalet za titulu na Vimbldonu, navijači u transu! (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković je stigao u London, u šestoj brzi se sprema za početak Vimbldona, a na Instagramu je objavio zanimljiv video snimak.

Na snimku se vidi kako  Novak Đoković, koji brani trofej na Vimbldonu,  sedi na ljuljašci i uživa uoči početka turnira. 

"Hvatam zalet za sezonu na travi", napisao je Nole i oduševio navijače, pa su mu poručili: "Tako je šampione, uhvati zalet za pehar", "Siguran sam da se smeje, samo što se to ne vidi na klipu", "Uživa, kao da nema nijednu brigu na svetu", samo su neki od komentara fanova drugog tenisera sveta.

Srpski teniser imaće jednu proveru uoči početka trećeg grend slema sezone. Igraće na egzibicionom turniru kod Đorđa Armanija i to će mu biti  poslednja priprema za travnatu podlogu.

Nole u Londonu igra za osmi trofej na ovom grend slemu, kojim bi se izjednačio sa Rodžerom Federerom, a probaće da dođe do 24. pehara. Novak je sedmostruki šampion Vimbldona, a u Londonu je u seriji od 28 trijumfa zaredom.

 

 

Nole je u ponedeljka trenirao sa prijateljem i rivalom Stenom Vavrinkom. U sjajnoj formi čeka nezvanično prvenstvo sveta u tenisu naš as.

 

 

Inače, srpski teniser ima više pobeda na Vimbdlonu 86 nego svi preostali igrači iz top 20 zajedno (85) i više odigranih mečeva (96) od svih igrača iz top 10 zajedno (74). Novak Đoković je nepobediv na Centralnom terenu. Poslednji put poražen 2013. godine tada je od njega bolji bio Endi Marej - jedini aktivni teniser koji je na travi osetio slast pobede nad Noletom ( 6-4, 7-5, 6-4).  Novak je od tada šest puta podigao trofej, a doživeo je samo dva poraza i to na Terenu broj 1, a ne na glavnom. Njega je 2016. godine u trećem kolu  pobedio Sem Kveri, tada 28. na ATP listi 6:7, 1:6, 4:3, 6:7, a godinu dana kasnije je srpski teniser meč četvrtfinala predao predao Tomasu Berdihu. I taj meč je odigran na terenu broj 1.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija