• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2023

11:05

Da vas čujeeeeem! Novak je ovako ućutkao nepristojne Engleze (VIDEO)

EPAIMAGES

Novak Đoković

Da vas čujeeeeem! Novak je ovako ućutkao nepristojne Engleze (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković je pobedu protiv Džordana Tompsona (3:0) u drugom kolu Vimbldona proslavio tako što se okrenuo prema tribinama i stavio prst na uho!

Australijanac je "bombardovao" Novaka servisima, skoro nepogrešivo servirao, ali pronašao je rešenje Srbin i pobedio bez izgubljenog seta. Nije naš teniser imao problem samo sa rivalom, nego i sa navijačima.

Malo su ga iznervirali ne kada su počeli da navijaju Tompsona, nego protiv njega, što je dodatno "raspalilo" Đokovića u završnici seta. 

Burno je naš as na kraju proslavio pobedu. Stavio im do znanja da im se ne sviđa to što rade, pa se na kraju meča okrenuo ka tribinama i stavio prst na uho kao da im kaže: "Da vas čujem"!

 

 

 

 

I pored nepristojne publike, Novak je na Centralbom terenu neporažen 10 godina.

Centralni teren na Vimbldonu je najposebniji bez dileme u istoriji našeg sporta. Znamo tradiciju, koliko se dugo igra Vimbldon i svaki put kažem, deluje kao kliše, ali zaista pokušavam da uživam u svakom trenutku koji provedem na terenu. Velika je privilegija trčati u mojim godinama i u ovoj fazi karijere kad pokušavam da idem napred protiv ovih mladića. Ne znam koliko ću još moći tako, ali za sada ide dobro moram da kažem i ovaj teren i ja imamo romantičan odnos - rekao je Đoković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija